FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Кашемір Пачулі Отримайте ароматичний кулон для автомобіля Inspiret

19,49 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
96 штуки
Наявна кількість
312 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
EAN:
5907718927306
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Кашемір Пачулі Надихайся No5 ЦЕЛЮЛОЗА - аромакар
Аромат: Кашемір Пачулі (чорний фрукт)

Освіжувач повітря целюлози у вигляді кулона просочується рідким ароматичним складом. Пропозиції, розміщені на продукті, є натхненням для кожного нового дня. Потрібно лише повісити целюлозну деталь на дзеркало всередині автомобіля за допомогою гумки і насолоджуватися її запахом.

Цей незвичайний освіжувач повітря для автомобіля є добірним чоловічим парфумом. Аромат створювався завдяки добірним ароматам з екзотичних чорних фруктів.

Освіжувач повітря автомобіля з позитивним повідомленням. Надихнутися від Aroma - це серія вішалок для ароматів з різними слоганами, які можуть стати для нас натхненням, а також викликати позитивний ефект навіть у вигляді посмішки.

Специфікація целюлозного кулона від Aroma Car
Носієм аромату є целюлоза – високопоглинаючий матеріал, відмінно вбирає в себе ароматичні композиції. Кулон просочений 100% ароматичними маслами – так аромат не спотворюється, а продукт поступово віддає неповторний аромат складених масел. Клітковина є твердим носієм, завдяки якому склад не буде витікати назовні і при правильному використанні буде безпечний для автомобіля.

Як користуватися цим видом ароматичних вішалок з ароматом.
Зауваження! Завдяки спеціально розробленій бар'єрній плівці з мікроотворами можна дізнатися обрану ароматизацію перед розпакуванням. Все, що вам потрібно зробити, це понюхати його.

Зніміть кулон з фольги. Повісьте виріб на дзеркало салону автомобіля або де завгодно. Насолоджуйтеся ароматом на ваш вибір. Також можна оцінити виділення і інтенсивність запаху – досить повісити кулон в частково відкритий поліетиленовий пакет і поступово зісковзнути з пакета. Ще одним способом може бути акуратне розрізання пакета.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.