WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Камера відеоспостереження PNI IP2MP 1080P з варифокальним IP 2.8 - 12 мм

2 305,33 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-IP2MPXV
EAN:
5949066505638
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Методи доступу та контролю
IP2MP PNI-камерою можна керувати з мобільних пристроїв через додаток vMEyeCloud, сумісне з Android та iOS, а з ПК через програмне забезпечення General CMS. Ви можете знайти інсталяційний файл CMS на компакт-диску, що входить до складу пакета, або завантажити його з нашого веб-сайту, зі сторінки продукту, розділу Завантажити.

Варифокальні лінзи
Відеокамера PNI IP2MP оснащена варифокальними об'єктивами 2, 8 - 12 мм, що дозволяють встановлювати зум і фокусування в потрібних точках.

Функція P2P і дозвіл Full HD
Доступ до камери IP PNI IP2MP здійснюється безпосередньо через P2P-з'єднання, без необхідності налаштування роутера. Ввівши логін і пароль ви отримуєте легкий доступ до всіх функцій кімнати.

Вид навіть в умовах недостатнього освітлення
IP-камера PNI IP2MP ip оснащена 42 інфрачервоними світлодіодами, що дозволяє переглядати в нічний час, на відстані до 50 м. Його можна використовувати для нагляду за будинком, офісами, заводами, магазинами, лікарнями і т. Д. Просто, зручно і в режимі реального часу.

Дистанційне керування
Ви можете контролювати та керувати камерою з будь-якого інтернет-браузера (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) або за допомогою спеціального програмного забезпечення для Windows, Android або iOS з будь-якої точки світу.

Віддалений запис на ПК або відеореєстратор
Записувати зображення, зроблені відеокамерою, можна на комп'ютер, через інтернет (за умови, що він включений протягом усього запису) або на відеореєстратор (за умови, що на ньому встановлено хоча б один жорсткий диск, встановлений в режим читання-запису).

Зовнішнє і внутрішнє
Ви можете використовувати продукт для спостереження за внутрішніми та зовнішніми просторами. Клас захисту IP66 гарантує ізоляцію внутрішніх компонентів приміщення від вологи і пилу.

сумісність годівниці
Якщо ви використовуєте камеру в автономному режимі, рекомендуємо використовувати сумісний фідер 12В 2 А або модель від PNI Feeder 220V - 12V 5A для камер спостереження і відеореєстратора (код товару: PNI-ACCTVALIM).



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.