FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Iview Wifi ip HD камера безпеки

547,42 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPhone - iPad - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Окрім 2 Мп 1080p High Definition, FULL HD, камера також підтримує бездротову технологію Wi-Fi, завдяки чому ви можете легко та швидко підключитися до камери в будь-якому місці через Інтернет або мобільний пристрій. Зображення чітке і близьке до реальної сцени. Розширене стиснення відео.

Виявлення рухуКамера підтримує виявлення руху в декількох областях, що дозволяє по-справжньому ефективно здійснювати моніторинг. У разі виявлення руху камера відправляє повідомлення і записує відео на карту micro SD з вбудованим слотом на камері (підтримка micro SD карти об'ємом до 128 ГБ). На відміну від традиційної веб-камери, ця IP камера є автономною системою, яка без необхідності підключення її до комп'ютера може передавати і записувати якісне зображення на карту пам'яті, дозволяючи при цьому стежити і управляти камерою. додаток для пристроїв iPhone, iPad або Android.

Відео знімається зі швидкістю 25 кадрів в секунду, тому запис проходить абсолютно плавно.

Прилади нічного бачення

Ця IP камера має унікальне нічне бачення з автоматичним регулюванням яскравості. IP-камера WiFi включає в себе ІЧ світлодіодне підсвічування, що дозволяє здійснювати безперервний моніторинг навіть вночі. При слабкому освітленні автоматично активується інфрачервоне підсвічування сцени з дальністю до 30 метрів.

Основна функція:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP-камераWiFi для зручного розміщення та розширених параметрів управління / Модуль бездротового WiFi, сумісний зі стандартом 802.11 b/g/n. /FULL HD відео високої чіткості для чітких деталей і кращої чіткостіПросте і швидке налаштування і управління вуличною IP камерою через додаток (для мобільних телефонів і мультимедійних пристроїв з операційною системою Apple iPhone або Android). Моніторинг через ПК. Детальний запис Full HD (1920 × 1080p)Широкий кут зйомки (85°)Можливість зйомки та перегляду відео онлайнНічний режим з інфрачервоними світлодіодами та механічним ICR фільтром. ІЧ-світлодіод для нічного підсвічування з відстані до 30 метрів. Відстежуйте події виявлення руху з можливістю надсилання електронної пошти. Розширені параметри налаштувань зображення та інших функцій камери. Стійкість до бризок і пилу з класом захисту IP66. Проста установка, вам знадобиться лише камера, смартфон або планшет, а також можливість підключення до Інтернету (наприклад, через WIFI)

У комплекті є зарядний пристрій змінного струму ЄС!.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.