FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Індукційна варильна поверхня Delicatessa 90 Flex

28 321,99 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Klarstein
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


КАТОЛОГІЧНА ЦІНА: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, вбудована індукційна варильна поверхня, 5 зон, 7400Вт, автарк
Приготування їжі без обмежень: індукційна варильна поверхня Klarstein Delicatessa 90 Flex дозволяє оптимально використовувати простір з мінімальними витратами енергії під час приготування їжі. Він поєднує в собі технічні інновації з розкішним виглядом, а завдяки вітрокерамічної поверхні надає кухні нове світіння.
Вбудована кухонна плита Klarstein Delicatessa 90 Hybrid має п'ять полів нагріву загальною потужністю 7400 Вт, розділених на 1 х 2300, 2 х 2000 Вт і 2 х 1500 Вт, доводячи вміст посуду до кипіння в рекордно короткі терміни. Завдяки технології VarioHeating дві зони нагріву зліва або З правого боку вони зливаються в одне ціле. Функція розпізнавання присутності каструль дозволяє комбінованому нагрівальному полю підлаштовуватися під розміри каструль, сковорідок і каструль, а також до великого кухонного начиння, яка не поміщається в одне опалювальне поле. Delicatessa 90 Flex споживає, з одного боку, тільки енергію, придатну для відповідного горщика, а з іншого - дає можливість використовувати каструлі і сковорідки різних розмірів. Всі окремі поля і зона flex мають окреме регулювання потужності і функцію ThermoBoost, завдяки якій швидка потужність нагріву знову збільшується до 3000 Вт. Для простої експлуатації керамічної варильної поверхні Klarstein Delicatessa 90 Flex використовується інтегрована сенсорна панель SenseControl з сенсорним повзунком для управління живленням і цифровим дисплеєм. Завдяки цьому додаткові регулятори і кнопки не заважають елегантному зовнішньому вигляду робочої поверхні плити. Крім температури, для кожного нагрівального поля можна запрограмувати 99-хвилинний таймер, який через встановлений час відключає варильну поверхню або видає акустичний сигнал.
Для забезпечення плавного приготування вбудована варильна поверхня Klarstein Delicatessa 90 Flex має відповідні функції безпеки: Якщо поле нагріву досягає занадто високої температури, спрацьовує захист від перегріву. Індикатор залишкової теплоти, заснований на принципі EcoTermal, не тільки інформує про те, чи ще гарячі відключені поля обігріву. Це також дозволяє готувати їжу із залишковим теплом для економії енергії. Функція ThermalRecall запам'ятовує задану температуру і реактивує її, якщо процес приготування потрібно перервати на короткий час, а потім відновити. Крім того, можна ввімкнути дитяче утримування, щоб запобігти випадковим змінам налаштувань приготування.
Індукційна варильна панель Klarstein Delicatessa 90 Flex кидається в очі завдяки простій в обслуговуванні вітрокерамічної варильній поверхні, яка вміло оголює плиту. Таким чином, варильна поверхня відмінно вписується в обладнання будь-якої кухні - як класичної, так і сучасної. У комплектацію входять складальні матеріали, необхідні для монтажу.

Основна інформація: Точність: регулювання потужності за 9-бальною шкалою, програмована 99 -хв. Таймер снуГнучка адаптація: VarioHeating технологія об'єднання двох зон нагріву в одну гнучку зонуЕфективне тепло: загальна потужність 7400 Вт в п'яти зонах приготування їжі, кожна з 3 x 2300, 2000 і 2 x 1500 WTouch-to-slide: SenseControl з функцією повзунка і цифровим дисплеємЕнергоефективне приготування їжі: EcoThermal Control із залишковим тепловим індикатором для його використанняБільше потужності:        кожна зона готування з ThermoBoost / швидким розігрівом до 3000 Вт в зоні flex

Особливості гри:включення / вимикання у верхній частині варильної поверхні (сенсорної панелі управління)Загальна потужність: 7400 Вт (1 x 2300, 2 x 2000 Вт і 2 x 1500 Вт)Економічна функція (лонжерона): автоматичне зниження потужності зон готування, щоб уникнути перевантаження4 прямокутних полів нагріву: кожне 18 х 18 смвелике поле нагріву (середнє, кругле): сенсорна панель Ø 28 cmcontrol з цифровим відображенням робочого рівня і можливістю об'єднання лівого і правого полів нагріву в зону flex з виявленням наявність горщика з 99-хвилинним регулюваннямавтоматичного відключеннязахисту від перегрівуOptional ChildrenProtectiontype: вбудований в кухонний куток поставка матеріалів для установки в міні-кухню5 штифтового кабелюсилового блоку: 380-415 В 3Н або 220-240 В ~ | 50/60 Гц

Об'єм поставки:
1 x вбудована плита
1 x Монтажний матеріал НЕМАЄ
Багатомовний посібник користувача NO (pdf надіслано після покупки)

Розміри:
Габаритні розміри: 90 x 6.1 x 52 см (шхВхГ)
Розміри установки: 87 x 5,7 x 49 см (ШхВхГ)
мінімальна ширина навколо стільниці: 5 см
мінімальна товщина стільниці: 3 см
мінімальна відстань нависання над плитою: 76 см
Мінімум вільного місця під варильною поверхнею: 5 см
простір циркуляції повітря: хв. 2 см
Довжина кабелю: 1.0м
Вага: близько 12 кг

Товари військовополонених



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.