FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Ігрова клавіатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB

3 623,52 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
4 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ігрова клавіатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Ігрова клавіатура - Thock TKL Pud Kailh BR RGB
Thock TKL Pudding Brown - це невелика механічна клавіатура, яку ми створили з двох причин. По-перше, ми хочемо дати вам свободу використання портативного обладнання. По-друге, нам подобаються красиві речі, які приваблюють заздрісні погляди.

В результаті ми надаємо вам невелику конструкцію з кнопками Pudding з пластику PBT, які були створені за технологією Double Shot. Мало того, що вони виглядають космічними, так ще й стійкі до стирання. Під кожним з них ховають механічні перемикачі Кайла Брауна. Це найкращий вибір, якщо ви багато натискаєте і шукаєте відносно тиху механічну клавіатуру.

Фотогенічний і довговічний карапуз

Ми любимо говорити, що Thock TKL Pudding Brown - фотогенічний і витривалий малюк.

Це тому, що ми загорнули його в красиве і маленьке шасі TKL Tournament. На практиці це означає, що він без проблем поміститься всюди, де повнорозмірні клавіатури скажуть: Привіт, я не буду сюди заходити. Це також залишить місце для кількох дизайнерських гаджетів.

Ми досягли цього, відмовившись від числового блоку. В результаті клавіатура Thock TKL Pudding Brown невелика і повністю готова до дії.

Клавіші пудингу з підсвічуванням

У Thock TKL Pudding Brown нам найбільше подобаються клавіші пудингу з підсвічуванням. Це простір у порівнянні зі звичайними кнопками. Одним клацанням миші ви можете зіставити їх зі своїм настроєм, стилем столу або грою, в яку граєте. Це пов'язано з брелоками, які ми виготовили в технології Double Shot. Під час цього процесу в форму для ключів вводять два види міцного пластику PBT. Завдяки цьому кнопки не витираються, а їх молочно-біла частина (звідси і назва Pudding) пропускає ARGB-світло.

Кейл Браун Комутатори

Чи знаєте ви, як можна познайомитися з користувачами тактильних перемикачів? Вони дуже рідко встановлюють статус AFK. Загалом, ми ними не здивовані, адже з такими перемикачами ви не відчуваєте, що клацаєте безперервно вже кілька годин і все одно хочете більшого.

Кейл Браун - це тактильні перемикачі. Вони добре справляються в ситуаціях, які вимагають плавних рухів. Вони також довговічні, термін їх служби оцінюється до 50 мільйонів кліків (а завдяки функції N-Key Rollover кожен з них буде записаний і виконаний).

Плюс до всього, звучить приємно тихо. Ми припускаємо, що він знайде своїх шанувальників серед людей, які часто використовують клавіатуру із запізненням (і серед своїх сусідів по кімнаті).

Вага пера

Клавіатура Thock TKL Pudding Brown - справжній боєць у напівлегкій вазі. Важить він мало, зате багато витримає.

Ми перевіряли його довговічність під час повсякденних поїздок в офіс на іншому кінці міста. Завдяки цьому ми впевнені, що даємо вам клавіатуру, яку ви можете взяти з собою буквально в будь-якому місці і вона все одно буде виглядати в день покупки.

Його конструкція з алюмінієвим верхом просто стійка до пошкоджень і дуже жорстка. Крім того, він стійко тримає письмовий стіл і не рухається навіть під час тривалої роботи. З появою її також по порядку, рельєфні візерунки на дні і ARGB-освітлення надають їй зухвалий характер.

Мене звуть RGB. АРГБ

Давайте будемо чесними, клавіатури без підсвічування виглядають нормально. Але якщо ви хочете натиснути в темряві, виділитися з натовпу або справити враження на своїх друзів з форуму, то ARGB-обладнання - ідеальний вибір.

За допомогою Thock TKL Pudding Brown ви можете зіставити зовнішній вигляд клавіатури з вашим центром управління світом. Виділіть кожну з 87 кнопок іншим кольором, змініть колір клавіш або встановіть один ефект для всієї панелі. Ви можете зробити це за допомогою включеного програмного забезпечення або з клавіатури без встановлення програмного забезпечення.

Можливо, хтось скаже, що це непотрібний гаджет (цю опцію завжди можна відключити). Але якщо ви любите час від часу грати з дизайном і змінювати зовнішній вигляд свого столу, це ARGB-підсвічування вас порадує.

Двоступеневе регулювання кута нахилу

Для вашої зручності ми оснастили Thock TKL Pudding Brown регульованими ніжками. Завдяки їм ви можете розташувати клавіатуру на одній з трьох висот підтримки так, як вам найбільше подобається.

Кілька способів отримати шнур

Чохол для клавіатури Thock TKL Pudding Brown дозволяє маршрутизувати кабель в одному з трьох напрямків. Завдяки цьому у вас є можливість краще використовувати простір на своєму столі.

Це завдяки роз'ємному кабелю і трьом спеціально підготовленим каналам на нижній частині клавіатури. Кожен з них дозволяє прокласти кабель в зручному положенні, наприклад ближче до люверсів або по краю стільниці.

Все під контролем

Вам подобається, щоб все було під контролем? Маючи вас на увазі, ми оснастили Thock TKL Pudding Brown функціональним програмним забезпеченням.

Ми ласкаво називаємо це Режимом Бога. З її підтримкою ви можете налаштувати всі параметри клавіатури під свої потреби, змінити тип ARGB-освітлення, його колір, налаштувати режим роботи багатьох ефектів



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.