FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Ігрова клавіатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB

4 805,35 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ігрова клавіатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition
Ігрова клавіатура - GK650K Omnis Kailh Blue RGB
SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition - це повнорозмірна механічна клавіатура (з числовим розділом), яка буде відповідати вимогам не тільки геймерів, а й людей, які навчаються або працюють за комп'ютером. Відмінними рисами є: міцна і компактна конструкція на основі алюмінієвого верху, феноменальний вигляд і міцні накладки Pudding, виготовлені за технологією Double Injection PBT, зручний ролик для регулювання рівня гучності, магнітний залишок долоні, налаштовуване RGB-освітлення, також збоку клавіатури, а також велика підтримка програмного забезпечення і макросів. Завдяки цьому ГК650К буде працювати під час роботи, під час шкільних занять, а ввечері дозволить комфортно і ефективно розважатися в улюбленій грі. Перемикачі Kailh Blue будуть працювати всюди, де потрібно, щоб бути абсолютно впевненим в тому, що ключ був активований.

Повнорозмірна механічна клавіатура

Повноформатна клавіатура буде працювати не тільки в іграх, але і в повсякденному використанні. Завдяки числовому блоку SPC Gear GK650K дозволяє ефективно вводити числові значення в офісні програми, виконувати швидкі математичні розрахунки або призначати додаткові функції в іграх. При цьому кожна зі 104 кнопок має індивідуальне підсвічування, що дозволяє налаштувати стиль освітлення всієї клавіатури на свій смак, а також підвищує комфорт роботи в складних умовах освітлення.

Сучасний дизайн

Зовнішній вигляд клавіатури SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition поєднує класичний стиль з ігровим кігтем. Його гострі краї і окреслений алюмінієвий верх з ребристою долонею відмінно виглядають як на столі гравця, так і в офісній обстановці. Однак це ще не все, адже клавіатура також була оснащена розташованими з боків світлодіодними стрічками RGB, які додатково підсвічують і візуально збагачують комп'ютерну станцію.

Міцні брелоки PBT

Клавіатура SPC Gear GK650K Omnis Kailh Blue RGB Pudding Edition оснащена брелоками PBT, виконаними за технологією подвійного вприскування. Під час цього процесу один за одним в форму вводять два колірних варіанти матеріалу, отримуючи таким чином унікальну двоколірну обробку і високу жорсткість. Пудингові колодки збагачують естетичні цінності положення гравця як вдень, так і вночі, а завдяки своїй довговічності гарантують високу стійкість до стирання клавіш. Навіть після тривалого використання ковпачки клавіш збережуть свій унікальний зовнішній вигляд, який найлегше оцінити поряд з повністю настроюється RGB-освітленням.

Налаштовуване RGB-освітлення

Настроюється RGB-освітлення дає практично необмежені можливості колірних поєднань. Завдяки цьому ви можете вибрати один із 18 різних ефектів від фіксованого підсвічування, через рухомі візерунки, такі як хвиля або повільна зміна кольору, до підсвічування, яке реагує на натискання певної кнопки. Всі модифікації ефектів можна вносити через програмне забезпечення SPC Gear, яке дозволяє індивідуально регулювати зовнішній вигляд підсвічування.

Висока міцність

Конструкція ГК650К зверху була посилена алюмінієвою пластиною. Завдяки цьому клавіатура надзвичайно міцна і стійка до всіляких деформацій, як для швидкого набору тексту, так і під час захоплюючих розваг в улюбленій грі. Крім того, це надає пристрою унікальний і привертає увагу дизайн. Широкі гумові ніжки разом з відповідною вагою клавіатури впливають на її стійкість, підвищуючи комфорт використання.

Зап'ястя для відпочинку

Щоб покращити ергономіку клавіатури, як у повсякденному використанні, так і під час ігор, GK650K поставляється з підставками для долоні. Магнітні кріплення, а також спеціальні пази в корпусі клавіатури дозволяють легко кріпитися і від'єднуватися. Залежно від ваших потреб, його можна розмістити на будь-якій відстані від клавіатури, а широкі гумові ніжки забезпечують стабілізацію колодки на столі. На верхній частині колодки також є трикутні пази, що не тільки покращують ергономіку, але і збагачують зовнішній вигляд клавіатури.

Об'ємний ролик

Клавіатура GK650K оснащена широким металевим валиком для контролю рівня звуку. Кожен його рух підкреслюється відчутним стрибком, що дозволяє точно встановити гучність звуку. Сам ролик є надзвичайно функціональним доповненням. Просто тягніться до нього і легко змінюйте рівень гучності.

Механічні перемикачі Kailh Blue

Клавіатура оснащена перемикачами Kailh Blue. Вони є відмінним вибором для людей, які люблять багато набирати Активація перемикача відбувається чітким, характерним клацанням звуку, який багато хто доводить до розуму звук, що видається друкарськими машинками. Kailh Blue чудово підходить для тих гравців, які



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.