FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
19 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Гранули ПВХ

82,85 ₴ /кілограм ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 кілограми
Наявна кількість
5000 кілограми
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
C1525603
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Гранули полівінілхлориду (ПВХ)

Полівінілхлорид (ПВХ) є структурною формулою [-CH & sub2; CHCl-] n середня молекулярна маса від 10 000 до 100 000 ООН і вміст хлору близько 57%. Полівінілхлорид (ПВХ) - термопластичний матеріал, що складається з полімерів вінілхлориду. ПВХ має тверду безбарвну стійкість ООН до води, спиртів і концентрованих кислот і лугів.

Гранули однорідного зовнішнього вигляду, циліндричного або чечевицеподібного однорідного кольору, максимальні розміри 5 мм (максимум 4% за цими межами допускається наклеювання намистин або гранул). Гранули можуть бути натуральними або кольоровими відповідно до вимог замовника.

Переваги:

-Універсальність
- Ясність (прозора)
- Легко змішувати
-Опору
-Сталий розвиток
- стійкі до мастил, масла і хімічних речовин
- Проточні властивості і стабільні електричні властивості

Використання:

Прозора і нехарчова упаковка, труби лікарські засоби, пожежна і кабельна ізоляція, плівки і листи продукції в будівельній галузі, такі як труби, фітинги, обладнання, плити, конвеєри і вікна; Пляшки (скляні пляшки), мішки з кров'ю, вироби з імітаційної шкіри. При продажу нерухомості використовується в: (. Корпуси, фурнітура і т.д.) Будівельні, запасні частини до насосів постачають робітники, зайняті в корозійних дисках для підбирання, деталі ізоляторів для електротехнічної промисловості, деталі промисловості фотоапарати з різною мішенню. Виробництво буферних радіоприймачів і мобільних телефонів, іграшок (шини, старечі, елементи передачі і т.д.), взуттєва промисловість (підошва), деталі для машин, деталі і клапани на хімічних підприємствах, гальванічні деталі, електричні частини працюють в: вони використовуються, агресивному середовищі і т.д.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.