FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
1 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

ПЕРЕВІРТЕ СВОЇ НЕРВИ - Ця настільна гра Slime Surgeon Dino Edition досить проста, щоб кожен міг приєднатися. Виберіть частину тіла, щоб витягти свого динозавра, просто обертаючи стрілку. Чи можете ви допомогти врятувати цього динозавра і повернути їм повне здоров'я, видаливши всі слизові частини тіла? Будьте обережні, щоб вони не тремтіли від страху. Ви вийдете, якщо ви це зробите! Гравець з найбільшою кількістю частин тіла в кінці є переможцем.
ІДЕАЛЬНИЙ ПОДАРУНОК АБО ПОДАРУНОК - Для будь-якої дитини ця настільна гра «Хірург слизу динозавра» є ідеальним подарунком. З дня народження, Різдва і навіть просто особливого частування спостерігайте, як загоряються очі ваших дітей, коли вони відкривають цю гру «Хірург слизу» на тему динозаврів. Ця гра не тільки надає дітям незліченні години розваг, але й заохочує ранній розвиток рухових функцій у будь-якої дитини, від координації рук і очей до терпіння.
СПЕЦИФІКАЦІЯ ПРОДУКТУ - Включає 1x операційний стіл динозавра, 10x частини тіла, 1x пінцет, 1x блешню та яйця для зберігання слизу для частин тіла. Потрібні 2x батарейки типу AA (не входять в комплект). Розміри: В3см х Ш24см х Д17см. Підходить для дітей від 3 років.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.