FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Гайковий ключ TiNifogo TiNifogo 48 в 1 гайковий ключ

85,39 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1652 штуки
Наявна кількість
1652 штуки
Страна
Италия
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
3 дні
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

▲【Унікальний дизайн】 Багатофункціональний ключ, спеціальний інструмент, який поєднує 48 інструментів в один і робить кожен ремонт легким і швидким. Просто миттєво перебираючи різні розміри, вони є інструментом, необхідним для роботи.
▲【Легка портативність】 Вам не потрібно кілька торцевих ключів або великі набори інструментів, лише поворотна головка, щоб знайти правильну посадку. Унікальна революційна конструкція інструменту дозволяє виготовляти як стандартні, так і метричні розміри - просто переверніть все це, і ви отримаєте більше розмірів.
▲【Швидкий】На відміну від інших гайкових ключів, торцевий ключ дозволяє працювати під кутом 45°. Зручно і економить ваш час. Виконуйте проекти вдома, в дорозі, на робочому місці, в будь-якому місці. Цей інструмент професійного рівня розроблений з головкою, що обертається на 360°, яка швидко вносить зміни в потрібний вам формат.
▲【Застосування】Професійний інструмент, призначений для вирішення всіх ваших проектів у вашому домі, магазині чи на робочому місці, ідеально підходить для: автомобіля, дому, на відкритому повітрі тощо
▲【Точний процес】 – Його міцна, довговічна та довговічна конструкція створена для довговічності та готова витримувати роки інтенсивного використання. Потрійне хромоване покриття з повним поліруванням, тому його легко чистити та стійкий до корозії



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.