FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Трикотажні рукавички з підігрівом

284,13 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 568,26 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm8358
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Забудьте про холодні руки взимку з нашими рукавичками з USB-підігрівом. Спеціальні кінчики пальців цих рукавичок виготовлені з електропровідного матеріалу, тому ви можете легко друкувати та використовувати мишу, не знімаючи їх. М'яка тепла підкладка забезпечує додатковий комфорт. Ви можете насолоджуватися зимою з теплими та зручними руками.

Легка взаємодія: насолоджуйтеся комфортом цих рукавичок з USB-підігрівом під час використання пристроїв із сенсорним екраном на морозі. Кінчики пальців із провідного матеріалу забезпечують сумісність зі смартфонами, планшетами, автомобільними сенсорними панелями тощо.
Тепло та зручно: не дозволяйте холоду зіпсувати вам день. Насолоджуйтесь теплими та м’якими руками з цими рукавичками з USB-підігрівом, які виготовлені з м’якої теплої підкладки та високоякісного акрилу та еластану. Залишайтеся комфортними та теплими будь-де та будь-коли.
Широкий спектр застосування: забезпечте комфорт і тепло ваших рук за допомогою цих рукавичок з USB-підігрівом. Вони ідеально підходять для різноманітних видів діяльності, таких як письмо, клацання, катання на лижах, велосипеді, походи тощо. Вони ідеально підходять для заходів у приміщенні або на відкритому повітрі, включно з подорожами.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.