FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
9 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Фрезерний верстат для цвяхів з 25 000 об/хв LAFE FRE 002 LAFMAN 46825

630,43 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
1000 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
ROS000935
EAN:
5903886011229
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Фрезер для нігтів з набором фрез - професійний догляд в домашніх умовах!
Фрезерувальний верстат Lafe – це багатофункціональний косметичний прилад для спеціальних завдань. Ідеально підходить для манікюру, педикюру та вирівнювання п’ят. Фрезерний верстат складається з багатьох інструментів в одному невеликому пристрої - напилка, полірувальник нігтів, п'яткова терка. З його допомогою ми можемо підстригти нігті на руках і надати їм потрібну форму, зняти шкірку, підготувати пластину до нанесення лаку та декору, а також доглядати за ногами, в тому числі видаляючи з п’ят сильно мозолистий епідерміс. Фрезерний верстат LAFE FRE002 надає вашим рукам і ногам ідеальний, доглянутий вигляд, і для цього не обов’язково йти в салон краси. Створіть вдома професійний манікюрний салон.

• Тиха та ефективна робота без вібрації.
• Зручне ручне керування.
• Можливість задати напрямок обертання.
• Проста система заміни наконечників і фрезерних насадок.
• 25 000 об/хв.
• Потужність 10 Вт.
• Поставляється з 5 різцями та 6 шліфувальними дисками, включаючи конічний і циліндричний різець.
• Підставка, що дозволяє опускати голову під час роботи.

Ефективність і швидке дію
За допомогою фрезерного верстату LAFE ви зможете швидко та професійно доглядати за своїми руками і ногами, отримати улюблену форму нігтів і видалити непривабливу кутикулу. Пристрій досягає швидкості 25 000 обертів на хвилину і тому підходить для видалення залишків лаку з нігтьової пластини, а також для підологічних процедур. Завдяки потужності 10 Вт фрезерний верстат ідеально підходить для домашніх ритуалів, а виконання манікюру або педикюру більше не є виснажливим заняттям, яке вимагає відвідування професійного салону. Безшумна і плавна робота пристрою робить догляд за руками і ногами розслаблюючим і не викликає роздратування або головного болю.
Кілька видів фрез
У комплекті з фрезером ви отримуєте 5 фрез і 6 шліфувальних дисків різної зернистості, а також держатель для шліфувальних дисків. Вибір правильного різця для конкретного лікування дуже важливий, оскільки використання неправильного наконечника може пошкодити ніготь, порізати вас або лікування може бути не дуже ефективним. Накладки бувають різної форми - в тому числі циліндри і конуси, завдяки яким ви не тільки підстригаєте нігті і надаєте їм форму, а й матуєте пластину, видаляєте шкірку і залишки гелю або акрилових препаратів. Грубі прокладки чудово підходять для видалення мозолів на ногах.
Зручна експлуатація
Експлуатувати фрезерний верстат LAFE надзвичайно легко та зручно. У комплекті, крім голови, ви також знайдете спеціальну підставку, яка дозволяє безпечно відкласти прилад під час перерви в роботі. Завдяки режиму роботи вперед/назад можна змінювати напрямок обертання головки, що дозволяє моделювати нігтьову пластину ще точніше.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.