FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Еспадрільї blucher для жінок з підошвою платформи справжній джут або эспарто природного шиття ручної роботи з малюнком " тропічний квіткові тони, темно-синій і білий. Унікальний дизайн Limited Edition, який поєднує в собі ваш погляд, country, urban або пляжний хорт. Ідеально підходить для носити з джинсами, спідниці, штани або шорти. Зручне взуття ручної роботи майстрів з эспарто в Іспанії.

Справжні постоли, blucher espadrilles для жінок з підошвою платформи эспарто або джут, натуральний, високої якості. Вишуканий дизайн, натхненний пишною і буйної тропічної рослинності на острові Балі в Індонезії. Тисненням друку з допомогою чорнила, екологічних, які є екологічно чистими.

Всі еспадрільї з джуту ідеально підходять для того, щоб бути в поєднанні з ваш погляд, urban -, кантрі-або пляжний. Conjuntan ідеально з будь-яким типом одягу або доповнення, джинси, брюки, спідниці та шорти, і навіть з сукні суд у більш неформальній обстановці.

Вашого комфорту і велике місто, у швейній промисловості, робить ці еспадрільї з джуту-природного, партнерок подорожі ідеально підходять для ці літні канікули. Елегантний і позачасовий дизайн, натхненний пишною і дикої природи острова Балі, Індонезія. Ідеально підходить для літа, весни і осені, і якщо вам пощастило жити в тепле місце, ви можете показати їх протягом всього року.

Всі постоли Балі дуже універсальні, ви можете поєднувати їх з практично будь-look " або "тренд". Насолоджуйтеся прекрасні прогулянки на велосипеді по сільській місцевості або міста calzando ці постоли по-справжньому Еспарта природно.


Додані файли
Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.