MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Еспадрільї туфель з джуту, espadrilles балетки для жінок з підошви справжній Еспарта природного шиття ручної роботи з малюнком " натхнення індуського відтінків, фіолетовий і синій Електрик. Дизайн справжньої обмеженим тиражем, який поєднує в собі ваш погляд, романтика, pin-up, пляжний, кантрі і urban. Ідеальні, щоб комбінувати з брюки, джинси, спідниці та шорти. Зручне взуття виготовлена вручну в Іспанії.

Справжні полотно туфель зробити ручної в'язки, espadrilles балетки для жінок з підошвою з автентичного натурального джуту високої якості. Чудовий print принт, натхненний барвисті одягу, які жінки носять індійські міста Мумбай. Тисненням виконана з екологічних фарб, які є екологічно чистими.

Еспадрільї ідеально підходять для комбінування з будь-яким з ваших образів, будь то pin up, романтичний, міської, кантрі, пляжний або хіпі хорт, і навіть з якоюсь плаття суд у більш неформальній обстановці.

Ваші доглянуті пошиття та комфортне прокладкою, робить ці еспадрільї набрати природним в'язання, взуття незамінна в будь-валіза для подорожі влітку. На позачасовий і елегантний дизайн тиснення натхнення в прекрасному місті Індії. Яка ідеально підходить, щоб носити влітку, восени чи навесні, і навіть взимку.

Всі еспадрільї балетки Бомбей надзвичайно універсальні, оскільки вони можуть комбінуватися практично з будь-вид тренда або вид.

Насолоджуйтеся прогулянками на велосипеді через поле, пляж або місто. Живе досвід, ДОРОТІ MAMBO™.


Додані файли
Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(20).pdf Скачать файл dorothy-mambo-mogambo-ss17(20).pdf


Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.