FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Переконайтеся, що ваш автомобіль працює безпечно. 

Прочитайте діагностичні, загальні та специфічні для виробника коди помилок і дізнайтеся їх значення. 

У базі даних зчитувача DTC є понад 3000 загальних змін коду.
 
Одна з найбільш гнучких програм, коли-небудь створених. Завдяки операційній системі Android він має функції, які його колегам на ПК дуже важко виконати.

Підключення: підтримує інтерфейси USB, WiFi та Bluetooth. Для ОС USB, Android 3.0 або вище потрібно.

Підручник з програмного забезпечення: Torque Lite

Автомобільний діагностичний інтерфейс ELM327 Bluetooth OBD2 V1.5 використовується для зчитування діагностичних кодів несправностей. Відображає та повідомляє як загальні, так і коди помилок для конкретного виробника.
Можна протестувати дані датчиків автомобіля і струму.
Він підтримує всі протоколи OBD-II та шини ISO 91441, KWP2000, SAE J1850 та CAN. Працює з усіма транспортними засобами, сумісними з OBD-II.
Діагностичний інтерфейс Bluetooth зручний у використанні.

Властивості:  
- Синій колір - Підтримує всі протоколи OBD-II - Підтримує ISO 9141, KWP2000 - Підтримує SAE J1850 - Підтримує CAN шини - Відображення даних датчиків струму, включаючи: Обороти двигуна - Розрахункове значення навантаження - Температура охолоджуючої рідини - Стан паливної системи - Швидкість автомобіля - Короткострокова назва палива - Довгострокова подача палива - Тиск у впускному колекторі - Терміни вперед - Температура впускного повітря - Швидкість повітряного потоку - Абсолютне положення дросельної заслінки - Датчик напруги кисню / пов'язана короткочасна оббивка палива - Стан паливної системи - Тиск палива - Поставляється з програмним забезпеченням CD

Меню
Запуск програми розкриває зі смаком інтерфейс. Серед значків, які можна прокрутити по колу, ми можемо отримати доступ до основних функцій:
- Відображення реальних даних - Читання та видалення кодів помилок - Перегляд карти - Результати випробувань (кульковий зонд) - Графіки - Статус адаптера
Коли ви натискаєте кнопку меню телефону, відображаються загальні налаштування та налаштування профілю автомобіля.

Про підменю

Показати реальні дані:
На цьому етапі ми можемо відобразити доступні датчики, це, мабуть, функція, яку ми будемо використовувати найбільше. Ми можемо налаштувати його відповідним чином, настільки, що відображене значення можна налаштувати в декількох типах годинників, розмірах, макетах і більше того, встановивши відображення мінімальних і максимальних значень
Годинники переміщаються за методом «drag and drop», у них немає певного місця, вони можуть торкатися один одного або навіть звисати з екрану, якщо ми хочемо. Зазначу, тут є кілька сторінок, які можна прокручувати.

Прочитайте та видаліть коди помилок:
Це робиться як зазвичай, нічого зайвого в цьому немає, хоча читання пам'яті ЕБУ займає деякий час. Потім, після прочитання/запису, ви можете негайно видалити його. Варто також згадати, що він має вбудований пошук коду помилок, тому ви можете ввести, що означає, наприклад, DTC P0123. Це стане в нагоді, вам не доведеться переглядати мережу, керівництво по обслуговуванню.

Вид на карту: Тут ви можете побачити свою подорож, якщо у вас встановлені карти Google, дані GPS імпортуються та реєструються.

Результати тестування: Тут ви можете знайти вже описані функції самотестування.
 
Графіки: журнали вибирають PID як функцію часу, швидкості або іншого PID. Це може бути корисно, якщо ми підозрюємо якийсь розлад або просто хочемо задовольнити нашу цікавість.

Стан адаптера:
Тут є корисні властивості самоперевірки адаптера. Крім того, крім усього іншого, режим ЕБУ 09. VIN, використовуваний протокол тощо. В межах цього ми можемо побачити кількість неправильно відправлених даних. (Відмінна допомога в усвідомленні того, що наш адаптер - це марнотратство.) Ви також можете побачити швидкість адаптера у форматі MIN/MAX/average. Інша інформація про статус також доступна тут. (Завантажити з магазину Play безкоштовно)
             
Ми рекомендуємо ці продукти і вам!
                                                                   



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.