FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Електричний засіб для видалення вугрів Amaz

248,31 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
93 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Наш апарат очищає пори особливо ретельно і глибоко, надійно вбирає надлишки шкірного сала, захищає і надовго захищає шкіру від вугрів і забезпечує відчуття свіжості і чистоти.

Наша шкіра піддається багатьом зовнішнім впливам.
Сонце, вихлопні гази, нагрівання повітря, а також стрес або гормони можуть негативно вплинути на якість шкіри.
Напевно, всім відомі наслідки: вугри, великі пори або навіть прищі псують нашу шкіру, і ми часто незадоволені своїм зовнішнім виглядом.

Чому я повинен використовувати засіб для очищення пір? Наш очищувач пір щільно прилягає до вашої руки і швидкий і простий у використанні.
Використовуйте засіб для очищення пір на великих або малих ділянках шкіри для цілеспрямованого нанесення завдяки 5 різним головкам, які можна легко замінити в міру необхідності. Тому наш апарат підходить для чутливої шкіри, для видалення відмерлих шарів шкіри або навіть для масажу обличчя: завдяки силі всмоктування шкіра виглядає пружніше, так як стимулює кровообіг і в той же час має заспокійливу дію.
3 різних рівня сильної інтенсивності дозволяють гнучко вибирати залежно від стану вашої шкіри, тому він підходить для всіх типів шкіри.

Очищення обличчя1. Перед застосуванням ретельно очистіть обличчя звичайним способом, використовуючи звичні для вас засоби.
2. Найкраще підготувати обличчя паровою ванночкою для обличчя, щоб акуратно відкрити пори. Для цього достатньо просто наповнити невелику ємність окропом і накрити голову рушником.

Догляд після застосування3. Правильно підберіть фіксатор і акуратно проводьте ним по обличчю, не залишаючись на одному місці занадто довго (не більше 2 секунд), щоб уникнути почервоніння і травм. Для цього почніть з Т-зони (лоб, ніс, підборіддя) і повільно працюйте ззовні всередині.
5. Після нанесення ретельно очистіть пристрій і використані аксесуари та продовжуйте догляд за шкірою, як зазвичай, наприклад, наносячи заспокійливий крем для обличчя для заспокоєння та догляду за шкірою.

Примітка: Не залишайте засіб для очищення пір посередині обличчя, а повільно ковзайте його до краю обличчя, щоб його не було боляче видаляти.
Не використовуйте більше одного-двох разів на тиждень, щоб уникнути подразнення шкіри.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.