WELCOME SUMMER
-35%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ЕЛЕКТРИЧНА СОКОВИЖИМАЛКА ДЛЯ СОКУ ЦИТРУСОВИХ 0 5Л

396,93 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Домовлятися
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
1484 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
MS 4010
EAN:
5903887801171

Повідомлення Телефонний дзвінок

ЕЛЕКТРИЧНА СОКОВИЖИМАЛКА ДЛЯ СОКУ ЦИТРУСОВИХ 0 5Л - опис


Соковижималка для цитрусових MESKOoT - практичний і дизайнерський продукт, за допомогою якого можна насолоджуватися свіжовичавленим фруктовим соком кожен день! Зручність і простота використання продукту зроблять його ідеальним придбанням для всіх, хто цінує здорове харчування і свіжі необроблені соки в якості біологічно активної добавки.

ПЕРЕВАГИ СОКОВИЖИМАЛКИ:2 РОЗМІРИ РІЖКІВ ДЛЯ ВІДЖИМУ ДРІБНИХ І ВЕЛИКИХ ФРУКТІВАВТОМАТИЧНА ФУНКЦІЯ ЗАПУСКУ/ЗУПИНКИ ВПРАВО І ВЛІВО ЗБІЛЬШУЄ КІЛЬКІСТЬ СОКУ СОКУ СОКУ ВІДДІЛЕННЯ СОКОВИЖИНКИ ВІД ЗАХИСНОГО КОЖУХАМОЖЛИВІСТЬ МИТТЯ В ПОСУДОМИЙНІЙ МАШИНІ (КРІМ МОТОРНОЇ ЧАСТИНИ)ЄМНІСТЬ 0,5л дає можливість приготування соку для всієї родини.

~ ВЕЛИКА ПОРЦІЯ ВІТАМІНІВ! Нікого не потрібно переконувати, що фруктові соки - це вітамінна бомба, багата клітковиною і мінералами, необхідними для нормального функціонування нашого організму. ЗРУЧНА КОНСТРУКЦІЯ І ПОТУЖНІСТЬ 60ВТ РОБЛЯТЬ ПРИГОТУВАННЯ КЕЛИХА НАПОЮ НЕ ЗАЖАДАЄ ВІД НАС ВЕЛИКОЇ ПРАЦІ МІСТКИЙ БАК ДЛЯ СОКУ ДОЗВОЛИТЬ ПРИГОТУВАТИ НАПІЙ НА КІЛЬКА PEOPLE2 ШИШОК ДЛЯ ДРІБНИХ І ВЕЛИКИХ ПЛОДІВ, ЩО РОБИТЬ ВИКОРИСТАННЯ ДАНОЇ МОДЕЛІ ШВИДКИМ І ЗРУЧНИМдень зі смачним апельсиновим соком!

~ МАЛЕНЬКИЙ, АЛЕ РОЗУМНИЙ! Електрична соковижималка для цитрусових - продукт, який з сьогоднішнього дня зробить ваші сніданки корисніше і смачніше без зайвих зусиль. СИТЕЧКО, ЩО ВІДОКРЕМЛЮЄ СІК ВІД М'ЯКОТІПРИСТРОЮ ПРОСТИЙ В УСТАНОВЦІ І ЧИЩЕННІЗАХИСТ ВІД ПЕРЕГРІВУГАРАНТУЄ ЙОГО БЕЗПЕЧНЕ ВИКОРИСТАННЯОБЕРТАОБЕРТАННЯ М'ЯКОТІ ВПРАВО І ВЛІВО ЗБІЛЬШУЄ КІЛЬКІСТЬ СОКІВООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО СОКИ РАЗОМ З НАЙМЕНШИМИ ЧЛЕНАМИ СІМ'Ї!

НАЙВАЖЛИВІШІ ПАРАМЕТРИ: МАКСИМАЛЬНА ПОТУЖНІСТЬ - 60ВТНОРМА - 40ВТ Джерело живлення - 220-240В ~ 50/60HВИРОБНИК - МЕСКОПРОДУКТ, УПАКОВАНИЙ В ОРИГІНАЛЬНУ УПАКОВКУ, МАЄ ІНСТРУКЦІЮ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ ТА БАГАТО ІНШИХ.


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Способы доставки

  • Самовивіз
  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.