WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Екстремальних тепла & вогнестійкі рукавички шкіряні з кевларовой рядком,

258,31 ₴ /пара ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 пари
Наявна кількість
5231 пари
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
1 рік тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Екстремальна спека наполеглива захист ▶ шкіра повної корови розділена поверхні(які зроблені з ретельно відібраних високого-якості коров'яча шкіра з товщиною глибина перевищує 1,2 мм), теплоізоляція і м'яка абсорбент бавовна всередині, джинсові манжети, які роблять ці рукавички повинні витримувати температуру не менше 662 °С(350°C) і достатньо для вирішення найбільш високих-температура роботи.
Товстий і м'який ▶ ці рукавички виготовлені з окремих частин корови, яка не тільки за товщиною, але також м'який і гнучкий з екстремальною спекою/вогнестійкість і стійкість до проколів, порізів і вміру опір олії. Тому він може ефективно поліпшити ефективність вашої роботи.
Міцний кевлар ▶ шити цей теплостійкий рукавички використовується кевларовая нитка, це означає, що він більш стійкий до високих температур, ніж інші теплостійкі рукавички і не так легко зламати, дуже підходять для високотемпературної роботи. Посилені долоні, щоб пом'якшити руки при роботі з важким вагою або гострими предметами.Відмінну продуктивність у важких умовах зварювання, стискаючи гарячі речі, такі як плита і посуд і спалювання вугілля або дров.
Широкий діапазон застосування ▶ цієї особливості рукавички і відмінна якість роблять його корисним для зварювання, мангал, барбекю, дров'яна піч, піч, камін, різання, садівництво, кемпінг, багаття, догляду за тваринами і багато іншого.
Професійне виготовлення ▶ Кім юанів, має більш ніж 20-річний досвід у виробництві шкіряних рукавичок, тому ми знаємо, як щоб вибрати висока сорт шкіри і зробити якісні робочі рукавички, ми впевнені, що ці рукавички можуть бути порівняно з рукавичками на ринку.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.