FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ДЖЕРЕЛО БЕЗПЕРЕБІЙНОГО ЖИВЛЕННЯ (ДБЖ) 1000VA 700W SINE

4 216,94 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
2 штуки
Наявна кількість
200 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

ДЖЕРЕЛО БЕЗПЕРЕБІЙНОГО ЖИВЛЕННЯ (ДБЖ) CLEAN SINE
ВЖИВАНИЙ ТРАКТОР MICROSINE 1000
1000VA 700W 2*7Ah
ЖК

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Джерело безперебійного живлення (ДБЖ) - це пристрій, що забезпечує безперебійне живлення інших електронних пристроїв навіть в разі відключення електроенергії. Коли в розетці є електрика, ДБЖ заряджає вбудовану батарею і виконує роль мережевого фільтра, а у випадку з сучасними пристроями ДБЖ забезпечує потрібну напругу живлення навіть в разі великих і тривалих коливань напруги в мережі.

У разі відключення електроенергії в розетці змінного струму ДБЖ автоматично живить підключені до неї пристрої. Це дозволяє безпечно вимикати пристрій і зберігати результати своєї роботи. Раптове відключення електрики може стати причиною втрати важливих даних, а також пошкодження електронного обладнання.
Завдяки ДБЖ Volt Polska ця проблема вирішена. Пропонований блок живлення має дві вбудовані батареї загальною ємністю 14Аг на 12В і дві розетки напругою 230В, що дозволяють підтримувати роботу двох пристроїв одночасно. USB-розетка, що дозволяє з'єднати ДБЖ з комп'ютером, завдяки такому рішенню користувач може налаштувати параметри блоку живлення під власні потреби, а порт RJ45 захищає мережеві пристрої від стрибків напруги, ця концепція створена для комплексного захисту від пошкодження елементів структур Ethernet.
РК-дисплей чітко інформує про режим роботи блоку живлення.
Крім того, в наборі з ДБЖ ви отримуєте програмне забезпечення, що дозволяє стежити за його роботою - у випадку з цим пристроєм подбали про кожну деталь, щоб найкращим чином адаптувати його під потреби користувачів.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.