FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Дводіапазонний розширювач WiFi Victure WE1200

416,04 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
61 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPad - iPhone
SKU:
holm7371
EAN:
=VLOOKUP(A498,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Просте налаштування: Наш розширювач мережі WiFi забезпечує просте та швидке налаштування, не вимагаючи додаткового додатка. Просто підключіть ретранслятор Wi-Fi до маршрутизатора через веб-сайт. Якщо у вас маршрутизатор з підтримкою WPS, ви можете розширити покриття бездротової мережі без будь-яких додаткових дій, натиснувши кнопку WPS.
Дводіапазонний стабільний сигнал: Дводіапазонна технологія дозволяє автоматично вибирати високоякісні діапазони частот для найкращої продуктивності. Він забезпечує швидкість до 300 Мбіт / с на діапазоні 2.4 ГГц і до 867 Мбіт / с на діапазоні 5 ГГц. Всього доступно 1167 Мбіт / с, що мінімізує втрати при передачі даних.
Висока швидкість: Оснащений двома зовнішніми антенами, швидкість передачі даних становить до 1200 Мбіт / с. Це збільшує діапазон покриття Wi-Fi і забезпечує потужний і надійний сигнал WiFi, тому ви можете уникнути затримок і буферизації під час роботи, а також насолоджуватися потоковим відео, іграми, переглядом веб-сторінок, трансляцією та дзвінками в HD-якості.
Порт Ethernet і режим точки доступу: Розширювач мережі WiFi може виступати в якості пристрою введення або виводу, двостороннього дротового з'єднання. Це не тільки підсилює ваш сигнал, але і служить відмінною бездротовою точкою доступу. Збільшуючи існуюче покриття Wi-Fi, ви також можете підключити будь-який дротовий пристрій, такий як смарт-телевізор, мультимедійний плеєр, ігрова консоль або комп'ютер, до своєї мережі WiFi через порти Ethernet.
Універсальна сумісність: Розширювач мережі подвоюється як бездротовий міст для підключення iPhone, iPad, пристроїв Android, Smart TV, медіаплеєра, ігрової консолі або ПК. Ця широка сумісність гарантує, що він працює з більшістю пристроїв, тому користувачі можуть отримати максимальну віддачу від своїх мережевих підключень.
Покращте свій досвід роботи в Інтернеті за допомогою цього простого в налаштуванні дводіапазонного високошвидкісного розширювача мережі WiFi. Порт Ethernet і режим точки доступу забезпечують додаткове підключення та гнучкість, а універсальна сумісність підтримує всі ваші пристрої підключеними до мережі. Стабільний і надійний сигнал, високошвидкісна передача даних і просте налаштування забезпечують відмінний досвід для всіх користувачів.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.