FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Друковані ланярди для носіння ваших посвідчень співробітників, значків конференцій...

7 477,37 ₴ /упаковка ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словения
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
10 дні
SKU:
1417
EAN:
1417
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Шукаєте ідеальне рішення для носіння ідентифікаторів співробітників, значків конференцій або ключів? Вам потрібні фірмові ланьярди для маркетингових цілей і чи потрібні вони вам якомога швидше?

Ми співпрацюємо з дуже чуйним європейським виробником ліхтарів, і ми допоможемо вам. Для отримання пропозиції, будь ласка, надішліть нам необхідну кількість та інші характеристики.

Ланьярди - це ремінці, які надягають на шию, щоб носити ключі, значки, посвідчення особи для ідентифікації, мобільні телефони або інші дрібні предмети. Вони часто використовуються також для відображення ідентифікаційних карток у корпораціях, лікарнях, конвенціях, на ярмарках, концертах та інших програмах, де потрібна безпека.

Рекламні ліхтарі, як правило, друкуються рекламним контентом, логотипами компаній, назвами подій тощо. Наші шнурки зазвичай виготовляються у вигляді приємного для носіння поліефірного матеріалу шириною 10, 16, 20 або 25 мм, і загальною довжиною 90 см, що означає 35-40 см, коли їх носять на шиї.

Технологія друку, яку ми найбільше використовуємо для друку на шнурках, - це тип повнокольорового друку під назвою «Барвник-сублімація». Якщо фарбувальні сублімовані шнурки містять логотипи з дрібним текстом, то найпопулярніша ширина смуги - 20 мм. Вужчі ланьярди - кращий варіант, якщо вам потрібен кольоровий фон і текст або товсті логотипи. Смуги для друку білі, і вони доступні в двох варіаціях – гладкий поліестер (іноді його називають «атласним») і ребристий. Оскільки різкість друку краще на гладкому матеріалі, ми рекомендуємо саме цей.

Ілюстрація може бути повнокольоровою (CMYK), а також може містити градієнти. Ми можемо друкувати різні ілюстрації на внутрішній/зовнішній стороні шнурка, але є одне обмеження. Оскільки матеріал на талярді трохи еластичний, ми не можемо синхронізувати вміст обох творів мистецтва (наприклад, ми не можемо друкувати внутрішній і зовнішній логотипи в одному положенні). Ми враховуємо це при підготовці художнього доказу, і наші клієнти перед виробництвом отримують pdf-файл з попереднім переглядом всієї ланки.

Ланьярди можуть містити різного роду затискачі і насадки. Найпопулярнішими кліпами є Swivel Hooks, але вони також доступні в Split Rings, Котушка для значків з ремінцем, мотузка мобільного телефону та пряжка, пряжка безпеки або відриву, овальні гачки (кіготь омарів), відкривачки для пляшок тощо. Ми часто виробляємо шнурки з декількома кліпсами – наприклад, комбінацією поворотного гачка та розділених кілець, або поворотного гачка та мотузки мобільного телефону.

Lanyards може мати вбудовану функцію безпеки, відому як пряжка «відриву». Ця насадка пришивається посередині шнурка і відпускається при натягу або при натисканні. Це запобігає задуху або зависання. Ланьярди з функцією відриву найчастіше використовуються в школах, лікарнях, дитячих установах та виробничих приміщеннях, але ми рекомендуємо додавати цю функцію навіть при використанні для інших цілей.

Процес виготовлення ланьярда полягає в наступному: По-перше, ми готуємо художній доказ з попереднім переглядом усього ланьярда. Після підтвердження ми накладаємо відбиток на обрешітку з обох боків білої поліефірної смуги за допомогою багатобарвної технології друку барвника-сублімації. Потім, обрізаємо шнурки до стандартної довжини (зазвичай 90 см) і в кінці додаємо потрібний вид карабінового гачка або іншу насадку. Мінімальна кількість - 50 шт. Шнурки за замовчуванням пакетні в пачках по 50 шт., але ми пропонуємо і одинарну упаковку в прозорі пакети. Звичайний термін виготовлення - близько тижня, але іноді ми можемо допомогти, навіть якщо замовлення термінове, а термін коротший.

Чому обирають нас?

- Ми гарантуємо швидке і якісне виготовлення талярдів
- Стежимо за тим, щоб колірні відтінки були правильними
- Ми робимо великий акцент на якісному виготовленні та задоволеності клієнтів
- Все, що нам потрібно, щоб зробити ваші ремінці на шиї, - це ваш логотип та інструкції для попереднього перегляду. Все інше ми зробимо.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.