FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Поворотна скляна тарілка преміум-класу для тортів, тістечок тощо - діаметр 32 см, висота 2,5 см, доступні кілька кольорів

80,30 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Домовлятися

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
250 штуки
Наявна кількість
4700 штуки
Страна
Нидерланды
Сорт
Відремонтований  
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Представляємо поворотну сервірувальну тарілку, елегантне та практичне рішення для презентації різноманітних делікатесів на офіційних заходах або невимушених зустрічах.

Виготовлена з високоякісного скла, ця сервірувальна тарілка ідеально підходить для демонстрації тортів, тістечок, кондитерських виробів, сирів та інших вишуканих ласощів. Його функція плавного обертання забезпечує легкий доступ до всіх предметів, додаючи зручності та стилю будь-якому зібранню.

Тарілка діаметром 32 см і висотою 2,5 см пропонує достатньо місця для різноманітних ласощів. Доступний у виборі кольорів, він легко доповнить будь-яку сервіровку столу або декор.

Оптова пропозиція призначена для задоволення підприємств, які потребують елегантних варіантів обслуговування для своїх клієнтів, забезпечуючи нотку вишуканості на кожному заході.
Якщо у вас виникли запитання або ви хочете зробити замовлення, будь ласка, не соромтеся звертатися до нас. Будемо раді допомогти.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.