FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

До уваги роздрібних продавців: розв'яжіть задоволення з MegaBlow Bubble Blaster!

с 76,86 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 896,30 ₴

Домовлятися
2,02 ₴ с 1 до 499 штуки
1,87 ₴ с 500 до 999 штуки
1,80 ₴ с 1000 до 4100 штуки

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
50 штуки
Наявна кількість
4100 штуки
Страна
Словения
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
bubgu_100=Black bubgu_200=Gold bubgu_600=Camo
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

НАЯВНІСТЬ НА СКЛАДІ :
Чорний 2469шт
Золото 849шт
Камуфляж 868шт

Представляємо MegaBlow Bubble Blaster - нескінченні бульбашки для нескінченної радості!

Чому варто подумати про те, щоб придбати бластер MegaBlow Bubble Blaster у своєму магазині?

Bubble Blizzard: MegaBlow Bubble Blaster створений, щоб видувати безперервну хуртовину бульбашок, перетворюючи будь-яку гру на чарівний і чудовий досвід. Подивіться, як діти та дорослі губляться в чарівному світі бульбашок.

Розваги для будь-якого віку: цей універсальний бластер забезпечує нескінченні розваги як для дітей, так і для дорослих. Незалежно від того, чи це дитяча вечірка, сімейні збори чи просто сонячний день у парку, це ідеальне доповнення на всі випадки життя.

Міцна конструкція: Виготовлений з високоякісного ABS, цей бульбашковий бластер створений, щоб витримувати години киплячого збудження. Завдяки восьми насадкам він створює необмежену кількість бульбашок для безперервної розваги.

Багатофункціональний: це не тільки для бульбашок! Використовуйте його як бульбашковий бластер або вентилятор для охолодження в спекотні літні дні. Він надзвичайно простий в експлуатації – просто встановіть батареї, і все готово.

Ексклюзивна пропозиція для рітейлерів:

Розширте колекцію свого магазину за допомогою бластера MegaBlow Bubble Blaster, доступного за привабливою ціною 2,02 євро за одиницю при замовленні від 50 до 499 одиниць.

Розширюйте асортимент своєї продукції та задовольняйте ентузіастів бульбашок за спеціальною ставкою 1,87 євро за одиницю при замовленні від 500 до 999 одиниць. Цей універсальний бластер обіцяє нескінченні веселощі для всіх.

Не пропустіть нашу ексклюзивну пропозицію всього за 1,80 EUR за одиницю при замовленні від 1000 до 4100 одиниць. Запасіться цією захоплюючою іграшкою, щоб задовольнити попит на бурхливі святкування та сонячні дні.

Підірвіть свої продажі за допомогою MegaBlow Bubble Blaster:

Додайте вибух бульбашок до колекції свого магазину за допомогою MegaBlow Bubble Blaster. Його безперервна бульбашкова дія, довговічність і багатофункціональний дизайн роблять його обов'язковим на всі випадки життя. Зв'яжіться з нами сьогодні, щоб забезпечити свій інвентар цього розважального бульбашкового бластера та запропонувати своїм клієнтам нескінченне джерело радості.

Запаси обмежені, тож дійте зараз, щоб принести MegaBlow Bubble Blaster у свій магазин і зробити кожен день веселим святом.

Отримайте задоволення від гри з MegaBlow Bubble Blaster! Ця захоплююча іграшка створює безперервну хуртовину бульбашок, що робить її ідеальною як для дітей, так і для дорослих. Виготовлений з міцної ABS з вісьмома насадками, він обіцяє нескінченні розваги. Крім того, він виконує функцію вентилятора, щоб зберігати прохолоду в спекотні літні дні. Зі спеціальними цінами для роздрібних продавців зараз ідеальний час, щоб додати MegaBlow Bubble Blaster до колекції вашого магазину. Не пропустіть цю можливість збільшити свої продажі та принести радість своїм клієнтам. Дійте швидко, щоб убезпечити свій інвентар і зробити кожен день веселим святом!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.