FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
21 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Дитячий годинник VB603

1 739,77 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 3 479,55 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm7403
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Відеоняня VB603 – це ідеальний інструмент для того, щоб ваша дитина дивилася. Ця 3,2-дюймова бездротова відеоняня з візуальною камерою є надійним продуктом. Він має високі якісні та функціональні характеристики, щоб відповідати очікуванням сучасних батьків.

Відеоняня VB603 не вимагає окремого режиму зберігання даних і відразу проста у використанні. Завдяки блоку живлення з напругою 5В працює надійно. Ця відеоняня не має функції масштабування і не використовує живлення від мережі.

Діапазон робочих температур становить від 10 до 25 градусів, тому його можна правильно використовувати в більшості умов навколишнього середовища. Він виготовлений з матеріалу ABS, що надає довговічність і надійність пристрою.

Відеоняня VB603 має відмінні додаткові параметри, такі як консоль типу 06. Його тип голосу - гучний домофон, тому він передає чіткі і зрозумілі звуки. Інфрачервона дальність нічного бачення становить 5-8 метрів, тому ви можете легко спостерігати за дитиною навіть у темряві. Його джерелом живлення є електричне з'єднання, що забезпечує надійну та тривалу роботу.

Відеоняня VB603 має надзвичайно практичний і портативний дизайн. Він оснащений функцією двостороннього домофона, тому ви можете легко спілкуватися з дитиною. Він також проводить моніторинг температури, щоб ви завжди могли стежити за комфортом вашої дитини.

Пристрій також має вбудований музичний плеєр, а також функцію нічного бачення з автоматичним датчиком. Завдяки цифровій передачі сигналу ви отримуєте стабільне зображення без перешкод на 3,2-дюймовому кольоровому РК-дисплеї. Батарея має тривалий термін служби – до 5 годин у режимі голосового керування.
Відеоняня VB603 багатомовна.

Відкрийте для себе комфорт і безпеку відеоняні VB603 і насолоджуйтеся душевним спокоєм, що ви завжди можете стежити за своєю дитиною. Ця надійна та універсальна відеоняня є ідеальним вибором для сучасних батьків.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.