FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ДИСКО-ПРОЕКТОР ДИСКО-КУЛЯ RGB СВІТЛОДІОДНИЙ ПРОЖЕКТОР + ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ

158,36 ₴ - 30% 227,64 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Мінімальна ціна за 30 днів до знижки: 158,36 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
50 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Проектор світить 7 різними колірними комбінаціями (червоний, зелений, синій, червоно-зелений, зелено-синій, червоний-синій, червоний-синій-зелений), відображає автоматичну програму світла, що дає надзвичайний ефект як на стінах, так і на стелі. Це ідеальне доповнення до всіх домашніх вечірок, дискотек, вечірок або новорічних вечірок.

ПУЛЬТ ДИСТАНЦІЙНОГО КЕРУВАННЯ - функціями сфери можна легко керувати за допомогою ІЧ-пульта, що входить до комплекту, тому вам не доведеться щоразу йти на кулю, коли ви захочете змінити світловий ефект. Це особливо добре спрацює, якщо ви розмістите кульки у важкодоступному місці - наприклад, на стіні або стелі.
ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ - потужність 3х1Вт; живлення 220-240В; кольори освітлення: червоний, зелений, синій, жовтий, фіолетовий; білий; розміри м'яча (довжина/ширина/висота): 9,5/7/14см; розміри пульта дистанційного керування (довжина/ширина): 8,5/4,5 см; блок живлення пульта дистанційного керування: CR 2025 (в комплекті): довжина кабелю: 100 см; Вага комплекту: 190г.

МОЖЛИВІСТЬ МОНТАЖУ - проектор можна легко розмістити в обраному місці кімнати. Також його можна закріпити на стіні або стелі, а також на рейці і штативі - де б ви його не розмістили, він відмінно впорається зі своїм завданням. Його світловий ефект приголомшливий і змусить кожну вечірку отримати «те щось», що спонукає веселитися навіть найпохмурішу людину.
ДАТЧИК ЗВУКУ - Проектор має вбудований датчик звуку, тому світлові ефекти з'являються, рухаються, змінюються і зникають в ритмі музики. Приглушені світлові ефекти з повільними, ностальгічними піснями та швидкими дискотеками з жвавими ритмами.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.