FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Недорогі блузки різних розмірів і різноманітності моделей

84,17 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
200 штуки
Наявна кількість
9000 штуки
Страна
Испания
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
3 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ми пропонуємо широкий асортимент дешевих блузок різних розмірів і найрізноманітніших моделей, щоб ви могли знайти ідеальний одяг для вас. У нашому каталозі представлені блузки різних фасонів, кольорів і принтів, тому ви зможете знайти той, який максимально відповідає вашому смаку і особистому стилю.

Всі наші блузки відрізняються високою якістю і доступні за оптовими цінами. Ми спеціалізуємося на оптових продажах, тому можемо запропонувати вам вигідні ціни і спеціальні знижки при оптових закупівлях. Якщо ви шукаєте дешеві блузки для свого магазину або бізнесу, ви потрапили за адресою.

Незалежно від того, чи шукаєте ви повсякденні блузки на день або елегантні блузки для особливих випадків, у нас є варіанти на будь-який смак і потреби. Наша мета - надати вам найкращий досвід покупок, пропонуючи вам якісні товари за доступними цінами.

Не соромтеся звертатися до нас, якщо у вас виникли запитання або вам потрібна додаткова інформація про нашу продукцію. Ми з радістю допоможемо вам знайти дешеві блузки, які ви шукаєте. Замовляйте зараз і скористайтеся нашими вигідними пропозиціями!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.