FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Декоративний гіпс вид рисового зерна

30,97 ₴ /кілограм ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
25 кілограми
Наявна кількість
10000 кілограми
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
15 дні
SKU:
C1525609
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Це декоративна штукатурка, структурована, що шукає «рисове зерно» на основі акрилово-штірових дисперсій, пігментів та мармурових гранул, що використовуються для зовнішньої та внутрішньої обробки. поширені штукатурки, гіпсові штукатурки, бетон, гіпсокартонні листи і стара фарба: її можна наносити на будь-яку поверхню мінеральної основи. Він атмосферостійкий, дуже стійкий до механічного впливу, ударів, стирання і подряпин.

Підготовка поверхні основи: Контактна поверхня повинна бути повністю сухою, гладкою, чистою, знежиреною і знежиреною, без пухких частинок. Ремонтні точки мають таку ж структуру, як і у існуючої поверхні.

Інструкція по застосуванню: Поверхні необхідно прогрунтувати гіпсовою ґрунтовкою не менше 24 годин до нанесення декоративної штукатурки. Матеріал наноситься вручну на товщину штукатурки грану¬латія (1,5 мм) кельмою з нержавіючої сталі шпателем і ламаним круглим з гладким пластиковим поплавком. Не наноситься на дуже тендітні поверхні (наприклад, фарбування існуючої глини, вапняна штукатурка, вапняна штукатурка, штукатурка фасаду -. Зовнішній). Вони не застосовуються в діапазоні менше 2 годин після закінчення дощу (температурний режим, що дозволяє готувати сушку). Для профілактики приманки гіпс буде наноситися в один етап процесу «мокрий у вологому» (без перерви). Для цього необхідна наявність достатньої кількості аплікаторів на риштуваннях; Він не підійде при дуже високих температурах під безпосереднім впливом сонця, сильного вітру, туману, підвищеної вологості вище 80% і ризику дощу і заморозків. В умовах високих температур і дуже високих рекомендується нанесення гіпсу розбавити 2% водою і скріпити з боку фасаду , який безпосередньо не піддається впливу сонячних променів. Повторно наносити виріб рекомендується після місцевої мети проведення ремонту і коригувань по вже нанесеній поверхні, так як ці ділянки виділяються в загальному вигляді обробки. Температура субстрату і повітря повинна бути в межах від 5 ° С до 25 ° С

Кольорові штукатурки важливі: з натуральними заповнювачами можливі варіації відтінку; Тому він буде використовуватися тільки з однаковою кількістю пакетного матеріалу на одній поверхні; В іншому випадку матеріал буде змішуватися один з одним, щоб уникнути різних відтінків, щоб уникнути отримання. Чистка снастей проводиться відразу після використання водою або мильним розчином. Час висихання поверхневий (дотик): 04.00, сухість (кулька): 72 години. Значення?? показані при температурі 20 ° С і відносній вологості повітря 60%. Прим.: У перші 24-72 години після нанесення на поверхню впливають дощ, сніг, мороз тощо. Конкретне споживання повинно бути захищене. 2,9-3,1 кг / м2. Витрата припадає на ідеально гладку поверхню. Витрата варіюється в залежності від товщини нанесеної карактерис¬тіцільної підкладки. Фасування: пластикове відро 25 кг. Зберігання: Зберігати на прохолодній, сухій, темпаратурі від 5 ° С до 30 ° С в заводській упаковці, нерозкритою. У межах хвильової здатності: 24 місяці з дати виготовлення з дотриманням умов упаковки та зберігання. Дивіться дату виготовлення і партії, позначені на упаковці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.