FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
13 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Цифровий мультиметр - вимірювач напруги - лічильник електроенергії

98,65 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
100 штуки
Наявна кількість
1000 штуки
Страна
Нидерланды
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Мультиметр Ha-Ma практичний для ваших електричних робіт у будинку та навколо нього. За допомогою цього цифрового вимірювального приладу ви можете вимірювати або перевіряти будь-які з’єднання. Має дисплей з підсвічуванням і функцією збереження даних. Це дозволяє легко зчитувати показання навіть після того, як ви послабили з’єднання між вимірювальними голками та матеріалом для вимірювання. Його компактні розміри дозволяють швидко та легко брати його куди завгодно. За допомогою універсального вимірювального приладу ви можете, наприклад, провести перевірку діодів, перевірку електричної мережі та вимірювання транзистора. Мультиметр Ha-Ma гарантує, що ваша електрика підключена належним чином.
▶ Точне тестування всіх видів величин: O.A. Напруга змінного/постійного струму, постійний струм, опір, перевірка батареї тощо. Тестер діодів, тест P-N транзистора/тест hFE транзистора, індикатор низької напруги батареї тощо.
▶ Захист від перевантаження: використовується для безпечного й точного усунення таких проблем, як автомобільна та побутова електрика.
▶ Простий у використанні: 2,7-дюймовий РК-дисплей з підсвічуванням, зберігання даних тощо. Корисно, наприклад, для ремонту автомобілів, домашнього використання, шкіл, лабораторій і фабрик.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.