FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
20 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ЦИФРОВА ШКАЛА ТОЧНОЇ ДОСТАВКИ ПОШТОВА ДОСТАВКА 50 КГ

1 179,14 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
50 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

ЦИФРОВА ШКАЛА ТОЧНА ДОСТАВКА ПОШТИ 50KG 2G
Професійні поштові ваги з широкою платформою для легкого зважування посилок різних розмірів і поштових відправлень. Показання балансу відображаються на легко читається РК-дисплеї з підсвічуванням. Дисплей має довгий висувний кабель, який можна легко закріпити на стіні. Ідеально підходить для дому, офісу або професійного бізнесу. Адаптер змінного струму в комплекті, дивіться відео під додатковими зображеннями для отримання повних функцій.

Найкращий спосіб заощадити гроші на доставці - ретельно зважити продукцію, щоб отримати найкращу пропозицію. Вам більше не доведеться йти на пошту або оплачувати передплачені сумки. Оплатіть правильні поштові витрати та заощаджуйте гроші.

Розмістіть екран читання в будь-якому місці в межах 1,5 м від самої шкали. Встановіть дисплей на 90 градусів для ідеального кута огляду. Ви можете натиснути кнопку HOLD, щоб заблокувати читання на екрані та легко зберегти його.

Вимірюйте що хочете, від 0 кг до 50 кг, зберігаючи точність 2 г по всьому діапазону. Ви хочете виміряти яйця. Відсортовані. Посилку. Відсортовані. Дитина. Відсортовані. Якщо ви можете помістити його на нього, ви можете ретельно зважити.
Брак харчування дратує. На щастя, батарей вистачає надовго. Також можна купити блок живлення і підключити його до мережі. Небо - це межа. Через 60 секунд невикористання він вимкнеться для економії енергії.

Не турбуйтеся про зважування мокрих або брудних речей. Поверхня легко відтирається. Він також ударостійкий і не ковзає завдяки нековзним накладкам для ніг.

КОРИСНІ ФУНКЦІЇ - Цифрові ваги оснащені рядом функцій для полегшення доставки та доставки. Функція зважування тари: дозволяє зважити порожню коробку або контейнер для визначення ваги нетто. Кнопка утримання: відображення та блокування стабілізованої ваги.
РОЗШИРЕНЕ ЗВАЖУВАННЯ - Точні датчики забезпечують найточніші показники ваги, тоді як опція автоматичного калібрування гарантує, що показники ваги упаковки залишаються точними та послідовними.
КІЛЬКА РЕЖИМІВ - Корисні для різних цілей зважування, електронні поштові ваги відображають показання в г, кг, фунтах і фунтах: унціях. Вага має високу місткість до 110 фунтів / 50 кг і мінімальну місткість 0.1 унції / 2 г. USPS забезпечує негайні, точні свідчення, які обов'язково відповідають поштовому відділенню.

Функції:

Точні поштові ваги 50 кг / 2 г

360 °Доступне читання

Регульований кут нахилу 90°

Настінний або настільний монтаж

4 одиниці виміру

Надійна промислова якість

Великий РК-дисплей з синім підсвічуванням

Низьке споживання акумулятора

Функція зберігання даних

Автоматичне вимкнення живлення 60 секунд

Нагадування про перевантаження та низький заряд акумулятора

Протиковзка накладка для ніг

Ударостійкий

Водонепроникний і маслостійкий

Сертифікат CE

СПЕЦИФІКАЦІЯ

Матеріал: ABS-пластик;

Вага: 2 кг

Довжина кабелю: 60см - 150см

Розміри платформи: 25см х 25см х 5см

Розміри дисплею: 12 см x 11,5 x 2 см

Колір: чорний

ЗМІСТ УПАКОВКИ

1x цифрова поштова шкала

1x Посібник користувача

2x акумулятор AAA



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.