FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
7 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

ЧОРНИЙ масажний стіл Ліжко для краси Кушетка Портативний легкий Делюкс 2 секції Алюмінієвий матеріал для лікування масажною терапією Reiki Salon Healing(Вага

7 231,18 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
4 штуки
Страна
Италия
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
3 дні

Повідомлення Телефонний дзвінок

ЧОРНИЙ масажний стіл Ліжко для краси Кушетка Портативний легкий Делюкс 2 секції Алюмінієвий матеріал для лікування масажною терапією Reiki Salon Healing(Вага - опис

Про товар
"Відчуйте максимальний комфорт та підтримку з цим портативним та легким масажним столом, який призначений для максимального розслаблення та"
Про цей пункт
【Ширше та довше】Цей професійний масажний стіл має довжину 72.84 дюйма (з підголівником 83.9 дюйма) і ширину 27.6 дюйма (з бічними підлокітниками 35.4 дюйма), ширший і довший, ніж звичайні моделі. Висоту можна регулювати від 23.6 дюймів до 31.9 дюймів, просто натиснувши кнопку.
【Проста установка, портативна та легка】Це масажне ліжко поставляється вже зібраним, його можна швидко налаштувати та скласти без будь-яких додаткових інструментів. У комплекті безкоштовна сумка для зручного зберігання і транспортування. Вага: 25 фунтів (з аксесуарами: 34 фунти)
【Стабільна та міцна основа】Посилений алюмінієвий каркас з широкими перекладинами (по 1.85 дюйма), міцними дротяними канатами та протиковзкими накладками роблять це масажне ліжко надміцним та надійним. Цей масажний стіл має робочу вагу 551 фунт, статичну вагу 2425 фунтів.
【Матеріали преміум-класу】Виготовлений з найкращих алюмінієвих ніжок, водо- та маслостійкої шкіри з ПУ, 2-дюймова пінна набивка з ефектом пам'яті високої щільності забезпечує вам високий рівень комфорту. Це універсальне косметичне ліжко рекомендується всім, хто займається індустрією краси, татто, рейки, зцілення, шведського тайського масажу.
【Безкоштовний повний набір аксесуарів】Знімний і регульований по висоті підголівник, передній підлокітник (висоту можна регулювати від 4.33-6.69 дюймів), 2 бічні опори для рук, лицьова люлька, чохол для перенесення та пробка для отвору для обличчя. Всі аксесуари можна акуратно зберігати всередині столу, коли вони не використовуються.


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі

Способы доставки

  • Самовивіз
  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.