FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Чистота ? Лампочка Edison Vintage [3 упаковки] - Ретро лампочка

с 205,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
5,05 ₴ с 1 до 249 штуки
4,85 ₴ с 250 до 500 штуки

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
250 штуки
Наявна кількість
499 штуки
Страна
Германия
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

? ??????? & ??????????: Лампочку E27 можна вмикати та вимикати до 20 000 разів! Наша світлодіодна лампочка потужністю 4 Вт замінює звичайну лампочку 40 Вт і зручна для вашого гаманця! Бурштинове скло з високою яскравістю кольору та високоякісна світлодіодна нитка створюють стиль вінтажного ретро!
? ????????? ???????: Вінтажна лампочка E27 з цоколем E27 підходить майже до кожної лампи! Він не мерехтить і не мерехтить і поширює тепле світло, щойно його увімкнути. Він наповнює вітальню, їдальню, спальню, кухню, офіс, кафе та ресторан ностальгічним відтінком!
? ???? ???????????? : З терміном служби понад 25 000 годин, лампочка E27 особливо довговічна. Крім того, світлодіод E27 має високий індекс передачі кольору CRI>80 для особливо яскравих і природних кольорів. Усі наші лампочки пройшли тестування TÜV в Німеччині та мають усі необхідні сертифікати!
? ??????Ü??????????: З 2200K ретро-лампочка тепло-біла та забезпечує ідеальне освітлення для затишної атмосфери. Виглядає як оригінальна лампочка Едісона - ретро-дизайн в ідеальному поєднанні з сучасними, енергозберігаючими світлодіодними нитками! Навіть у вимкненому стані геніальні нитки привертають увагу!
? ??????? ????????????: Ми хочемо, щоб ви були так само задоволені нашими старовинними декоративними лампами IPurity, як і ми. Ось чому ми пропонуємо вам 30-денну політику повернення та гарантію повернення грошей на нашу продукцію. Німецькомовна служба підтримки клієнтів у вашому розпорядженні!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.