FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Чарівна Скретч-Арт Весела Арт Гра Для Дітей І Дорослих

248,62 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
100 штуки
Страна
Великобритания
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Rainbow
Останнє оновлення
2 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

МАГІЯ МАРВІНА ПРЕДСТАВЛЯЄ МАГІЮ СУПЕР ЯСКРАВИЙ СКРЕТЧ-АРТ: Магія Марвіна - це дім усього чарівного та таємничого. Від їх асортименту магічних трюків до наборів скретч-артів, ви будете вражені силою магії. Під чорним шаром цього набору скретч-артів прихований світ яскравих, чарівних кольорів, які тільки й чекають на відкриття - пишіть, малюйте, грайте та відкривайте, наше мистецтво чудове для шкільних проектів, презентацій та повідомлень.
RAINBOW SCRATCH ART: Створіть власну магію вдома за допомогою цього набору скретч-артів, розробленого, щоб дозволити вашому внутрішньому художнику здичавіти. Використовуючи інструмент у комплекті, обережно подряпайте чорний шар і стрибніть у світ голографічних кольорів, неонов, металевих кольорів та веселок. Створюйте власні красиві візерунки та форми, а яскраві кольори працюють з вами, щоб створити вражаюче мистецтво.
СКРЕТЧ-АРТ-ПАПІР: У цей набір дитячих скретч-артів від Marvin's Magic є трафарети, які ви можете простежити та розтягнути, трафарети, які дадуть вам натхнення, необхідне для створення чарівного райдужного шедевра! Просто візьміть свою скретч-дошку та інструменти скретч-арту, поєднайте магію та мистецтво та створюйте все, що душа забажає!
СТВОРЮЙТЕ МИСТЕЦТВО З НУЛЯ: Цей набір ідеально підходить для будь-якого випадку та свята, на яке вас надихає. Незалежно від того, чи хочете ви створити великодній скретч-арт або скретч-арт до дня святого Валентина для коханої людини, цей набір оживить ваші дизайни так, як ви ніколи не думали! Ви також можете створювати скретч-нотатки для людей, яких любите, створюючи пам'ять, яка триватиме вічно! Для справжнього райдужного ефекту спробуйте створити єдиноріг скретч-арт і дозвольте кольорам перетворити вашого містичного персонажа на ваших очах.
ДЛЯ ХУДОЖНИКІВ ВІКОМ ВІД 5 РОКІВ: Цей набір дозволить вашому маленькому художнику створювати візерунки з металевими, голографічними, неоновими та веселковими кольорами. Ідеально підходить для використання вдома, на відпочинку або в школі. Допоможіть своєму малюкові закохатися в красу мистецтва за допомогою цього чарівного набору. Цей набір стане ідеальним подарунком на день народження для дівчаток і хлопчиків!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.