FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Ергономічний, легкий дизайн ідеально підлаштовується під будь-яку руку Змішування ще ніколи не було таким зручним. Ергономічний, легкий дизайн підійде під будь-яку руку. Soft-touch, нековзна ручка і легкодоступні і великі кнопки забезпечують оптимальний комфорт і повний контроль над пристроєм.

Ідеальна текстура їжі завдяки безступінчатому регулюванню швидкості та функції Turbo. Плавне регулювання швидкості в межах 12-запропонованих дозволяє вибрати найбільш підходящу швидкість для нашої страви. Щоб досягти максимального рівня потужності для найвимогливіших страв, натисніть кнопку Turbo.

Подрібнені продукти за лічені секунди Подрібнення цибулі часто викликає сльозотечу в очах. Тепер ви можете позбавити себе від цієї прикрості. Зручний подрібнювач дозволить швидко і легко перемолоти овочі, зелень, горіхи, м'ясо і сир. Він готовий до використання всього за кілька секунд і простий у чищенні, оскільки контейнер (без моторизованої кришки) безпечний для посудомийної машини.

Ємність для змішування також допоможе виміряти інгредієнти. Ви часто готуєте невеликі порції? Ємність для змішування також служить мірним стаканчиком для вимірювання інгредієнтів. Завдяки прикріпленій кришці можна закрити ємність з вмістом і зберігати в холодильнику.

Дозволяє безпроблемно від'єднати клеми від корпусу пристрою Це дозволяє безпроблемно і дуже зручно від'єднати клеми від корпусу пристрою. Коли ви закінчите, розв'яжіть своє обладнання одним клацанням миші. Тепер ви можете швидко і легко очистити їх під проточною водою або в посудомийній машині.

Тип: Ручний блендер
Потужність: 600 Вт
Кількість швидкостей: 12
Функція турбо/імпульсу: Так
Ріжучі ножі: Нержавіюча сталь
Порада: пластикові
Посудомийна машина безпечна: Так
Довжина шнура живлення: 140 см
Аксесуари в комплекті:
- 2 x Захисний чохол

- 1 x Змішувальна ємність / мірний стакан

- 1 x Ручний пластиковий блендер

- 1 x Універсальний подрібнювач

Колір: білий
Розміри: 39.3 x 5.5 x 6.2 мм
Вага: 1,1 кг



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.