FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
21 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Бездротовий зарядний пристрій QI 15 Вт 3-в-1 для навушників телефону

1 260,51 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Apple - airpods - Samsung
SKU:
53288
EAN:
5907765699669
Останнє оновлення
9 годин тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Індукційний зарядний пристрій A20 3-в-1 Опис продукту + основні характеристики

Основні характеристики продукту: Тип продукту: Індукційний зарядний пристрій 3-в-1 Матеріал: ABS + ПК Розміри: 140 мм x 110 мм x 75 мм Вхідний струм: 9 В/4 А, 12 В/2 А Вихідний струм: Смартфон (15 Вт/10 Вт/7,5 Вт/5 Вт), годинник (3 Вт), навушники (5 Вт) Інтерфейс: Type-C Сумісність: Телефони із зарядкою Qi, навушники Qi, Apple Airpods, Galaxy Buds Сертифікати безпеки: CE У комплекті: зарядний пристрій + кабель USB-USB Type-C Дозволяє заряджати три пристрої одночасно Система захисту від перегріву
Комфорт використання Індукційний зарядний пристрій QI виготовлений з матеріалів найвищої якості, завдяки чому він повністю безпечний. Це поєднання більш зручної підставки для телефону з можливістю швидкого та безпечного відновлення живлення в телефоні, Apple Watch та бездротових навушниках. Зарядний пристрій сумісний тільки з моделями Apple Watch - він не сумісний з Samsung Galaxy Watch.
Функціональність Пристрій має вбудовану подвійну котушку, яка дозволяє заряджати телефон вертикально і горизонтально. Завдяки цьому ми маємо можливість використовувати телефон для перегляду відео або фотографій під час заряджання. Поставивши телефон на підставку, ви зможете не тільки зарядити його, але й отримати ідеальне положення для запису відео, онлайн-занять або проведення зустрічей у прямому ефірі. Система захисту захищає пристрої від перегріву та перенапруги, завдяки вентиляційним отворам у задній частині зарядного пристрою.
Легкий і мінімалістичний Зарядний пристрій дуже крихітний і легкий. Ви можете підключити його в будь-якому місці, наприклад, до комп'ютера або мережевої розетки. Практична форма підставки також дозволить подбати про порядок. І дно, і основа покриті нековзним матеріалом, завдяки чому зарядний пристрій міцно стоїть на місці, а телефон не ковзає при розміщенні на ньому.
Безпека Аксесуар швидко та безпечно зарядить ваш смартфон, навушники та Apple Watch, не турбуючись про будь-які пошкодження. Виріб відповідає всім вимогам безпеки, завдяки чому отримав сертифікат CE Щоб використовувати індуктивний зарядний пристрій на повну потужність, рекомендуємо підключати його до настінного зарядного пристрою з вихідною потужністю 25 Вт і більше.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.