WEEKEND SALE
-25%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Бездротовий відео-аудіопередавач PNI AV601 і airfun і aircontr RJ45

1 882,65 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
50 штуки
Страна
Румыния
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Останнє оновлення
Більше місяця тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Модуль Miracast / AllSharecast
Тепер ви можете насолоджуватися з родиною зображеннями або відео зі свого смартфона, планшета або комп'ютера, оскільки їх можна відтворювати в режимі реального часу на телевізорі або проекторі за допомогою режиму Miracast. Таким чином, ви можете використовувати телевізор або проектор як клон свого смартфона, планшета, ноутбука і ви можете насолоджуватися додатками, фільмами, картинками на набагато більшому екрані.

Модуль DLNA / MirrorOp
У режимі DLNA ви можете відтворювати на телевізорі / проекторі HD зображення і фільми, відтворені через інтернет з телефону / планшета / комп'ютера. Пристрій підтримує відтворення в режимі реального часу онлайн-контенту з роздільною здатністю 1080P з телефону / планшета на телевізорі або проекторі.

Відтворення файлів з планшета/смартфона
Особливо цікавим додатком є AirFun, за допомогою якого можна відтворювати прямо на екрані вибрані файли з телефону або планшета: фільми, музику, картинки.

Віртуальний пульт дистанційного керування
Додаток AirFun інтегрував кілька функцій, включаючи віртуальний пульт дистанційного керування для цього продукту. Таким чином, ви можете використовувати свій смартфон як віртуальний пульт дистанційного керування, а не той, що є в упаковці.

Відтворення файлів з пам'яті USB
Оскільки це останнє покоління, пристрій PNI AV601 також має додаткову інтегровану функцію медіаплеєра. Так ви зможете запустити з зовнішньої пам'яті (USB флешки або HDDextern) широкий спектр мультимедійних файлів: фільми, музику, картинки.

Точка доступу
І останнє, але не менш важливе, PNI AV601 також може функціонувати як точка доступу, що дозволяє розширювати бездротову мережу на більшу площу або навіть між поверхами, забезпечуючи таким чином бездротове джерело Інтернету в районах, які були недоступні в звичайному натовпі.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.