FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

BASEUS Powerbank Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W BASBAT47037

690,72 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
999 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Baseus - Xiaomi - Huawei - iPhone
SKU:
ROS000493
EAN:
5903886010871
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Power Bank Baseus PPDML-L01
Ви б хотіли мати можливість швидко заряджати свої пристрої майже в будь-якій точці світу? Спробуйте Power Bank Baseus PPDML-L01 ємністю 10 000 мАг! Ви можете підключити до нього кілька пристроїв одночасно і не турбуватися про їхню безпеку – комплексна система захисту ефективно запобігає їх пошкодженню. Вбудований світлодіодний екран робить продукт простим у використанні, а компактні розміри, мала вага та відповідність міжнародним авіаційним стандартам дозволяють брати його з собою практично куди завгодно.

Швидка зарядка вашого спорядження
Power Bank підтримує кілька протоколів швидкої зарядки. Він сумісний з FCP, QC та AFC, серед інших. Тому він ідеально підходить для живлення смартфонів Huawei, Xiaomi або Samsung. Це також дозволяє, наприклад, швидку зарядку iPhone 12 з потужністю 20 Вт - для відновлення 50% енергії потрібно всього близько 30 хвилин! Ваші пристрої готові до використання в найкоротші терміни. А як щодо самого павербанка? Щоб повністю зарядити його потужністю 20 Вт, потрібно 6-7 годин.

Підключіть кілька пристроїв одночасно
Пристрій оснащений кількома розетками, завдяки яким до нього можна підключити відразу більше одного пристрою. Продукт пропонує 2 вихідні порти USB 20 Вт, 1 вхідний порт Micro USB 20 Вт і 1 порт введення/виведення USB-C 20 Вт. Що це означає на практиці? Наприклад, Power Bank дозволяє заряджати планшет і 2 смартфони одночасно - вам більше не доведеться чекати, поки перший пристрій зарядиться, перш ніж підключати наступний!

Не турбуйтеся про безпеку
Якісний полімерно-іонний акумулятор гарантує не тільки швидку, але й безпечну зарядку. Серед іншого, Baseus пропонує захист від перенапруги, перенапруги, перевантаження та короткого замикання. Power Bank також оснащений датчиками температури NTC, які запобігають перегріву. Продукт інтелектуально розпізнає підключені пристрої, адаптує інтенсивність зарядки до них і таким чином захищає їх від пошкоджень.

Створено для вашої зручності
Якщо ви тримаєте Power Bank в ідеальному стані, у вас не виникне навіть найменших проблем. Його корпус відрізняється приємним на дотик, стійким до поту та відбитків пальців - ви можете легко підтримувати його в чистоті. Завдяки цьому ви можете комфортно користуватися пристроєм навіть влітку. Виріб оснащено світлодіодним екраном, який відображає поточний рівень заряду батареї в режимі реального часу.

Супутник подорожі мрії
Отримайте надійне джерело живлення, яке може доставити вас майже куди завгодно. Power Bank Baseus легкий і зручний - у вас не виникне проблем з його транспортуванням. Ви навіть можете взяти цей зручний пристрій з собою на борт літака – він відповідає всім необхідним вимогам. Baseus дає вам можливість зручно заряджати свої пристрої там, де вони вам потрібні.

Ви будете використовувати його багатьма способами
Power Bank потрібно використовувати не тільки для зарядки телефону! Пристрій Baseus підходить для багатьох різних застосувань. Хочете трохи охолонути в спекотний літній день? Підключіть свій портативний вентилятор і насолоджуйтесь вітерцем! Відключення електроенергії, ваш ноутбук розряджається, і вам потрібно завершити важливий проект? На допомогу приходить Power Bank! Його тривалий час роботи та портативний дизайн безсумнівно виправдають ваші очікування.

специфікації


Виробник Baseus
Назва Powerbank цифрового дисплея Bipow
Модель PPDML-L01
Розміри 153 x 68,8 x 16,9 мм
Чорний колір
Літій-полімерний тип акумулятора
Ємність 10 000 мАг
Енергоефективність 75%
Вхід Micro USB 5V/2A
USB-C 5V/3A, 9V/2A вхід
USB-C 5 В/3 А, 9 В/2,22 А, вихід 12 В/1,5 А
USB-A DC 5V/3A, вихід 9V/2A



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.