FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Автомобільний інструмент Baseus Пилосос Shark One H-505 Wireless Black EU (ACH5

1 129,76 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
6 363,63 ₴
Наявна кількість
94 штуки
Страна
Словакия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Baseus
EAN:
6953156278998
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Бездротовий автомобільний пилосос з набором аксесуарів
Ворог бруду? Як акула з фільму «Щелепи», пилосос Baseus є справжньою загрозою… для бруду. Завдяки великому всмоктувальному отвору, потужності всмоктування 4000 Па та потужності 65 Вт Shark One швидко подбає про кірки, волосся, крихти та недопалки. Без пощади.
Куди завгодно? Застосовується як всередині, так і зовні автомобіля, також може використовуватися вдома.
Бездротовий дизайн? Легкий, бездротовий і безкоштовний. З акумулятором 2400 мАг пилосос пропонує майже безмежний комфорт прибирання. Це ніколи не було так легко!
Кілька способів очищення? Завдяки аксесуарам, орієнтованим на людину, він задовольняє різноманітні потреби в прибиранні. Крім пилососа, в комплект поставки входять насадка для всмоктування щітки, насадка для спільного всмоктування і подовжений шланг.
Зменшення шуму ? Завдяки оптимізованій витяжній решітці пилосос ефективно знижує шум, лише трохи голосніше, ніж звичайні розмови в приміщенні.
Фільтр із хірургічної сталі? Фільтр медичного рівня зі сплаву нержавіючої сталі. Сітку фільтра можна багаторазово мити водою без пошкоджень. Він довговічний і ефективний.
Навіть для найтемніших куточків? Завдяки вбудованому легкому бруду йому ніде сховатися. Навіть у найтісніших і темних місцях.
Акумулятор під контролем? Час роботи пилососа становить близько 22 хвилин. Але аксесуар має корисний дисплей батареї, який може в будь-який момент повідомити про її стан. Вам не потрібно турбуватися про раптову відсутність енергії.
Поклади в сумку і вперед! ? Коли все стане чистим і блискучим, ви можете скласти Shark One і всі його аксесуари в зручну сумочку. Легко транспортувати та завжди збирати всі елементи в одному місці.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.