FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Автокамера TRACER MobiMirror FHD V2 PRO TRAKAM46557

1 692,54 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
999 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

З відеореєстратором Tracer MobiMirror FHD V2 Pro ви будете почувати себе ще безпечніше на дорозі, ніж раніше. Пристрій Tracer MobiMirror стане в нагоді не тільки для запису красивих маршрутів і краєвидів, але в першу чергу як доказ у разі ДТП або іншої ДТП. Великий дисплей з діагоналлю 5 дюймів також полегшує роботу.

• Високоякісне зображення Full HD.
• Дві камери: передня та задня – подвійна зона запису та більше доказів у разі небезпечного інциденту під час водіння.
• Датчик виявлення подій G-сенсора.
• Проста установка – камера у вигляді накладки на автомобільне дзеркало.

Чудове зображення у високій якості Full HD
Камера фіксує аварію, удар або безвідповідальну поведінку іншого учасника дорожнього руху. І все це у форматі Full HD High Definition, кожна деталь чітко видно незалежно від часу доби чи погодних умов, що забезпечує ще кращий захист від нечесних учасників дорожнього руху. Відеомагнітофон Tracer MobiMirror - це ваш особистий свідок у дорозі.

допомога при паркуванні
Пристрій Tracer MobiMirror також дозволяє спостерігати за задньою частиною автомобіля під час руху заднім ходом за допомогою підключеної камери заднього виду, що може бути корисно, наприклад, при паркуванні в обмеженому просторі. Відеореєстратор Tracer MobiMirror записує зображення з шириною 170 градусів, а ззаду – 120 градусів, завдяки чому все спереду і позаду автомобіля стає чітким і добре помітним.

Функція виявлення інцидентів
Незаперечною перевагою пристрою Tracer MobiMirror є також G-сенсор, який реагує на перевантаження, викликані нерівністю на дорозі або аварією. Відеореєстратор, оснащений таким датчиком, захищає запис від стирання в разі небезпечної події. Крім того, зображення записується в камеру в циклі, тому у вас ніколи не вистачить місця на карті пам’яті.

Швидка і проста збірка
Відеореєстратор Tracer MobiMirror — це простий в установці ковпачок, який підходить до стандартного автомобільного дзеркала. Завдяки цьому ви зможете швидко і легко встановити камеру у свій автомобіль. Камера записує на карту пам’яті microSD і стискає відео за допомогою популярного кодека H.264. Tracer MobiMirror FHD V2 Pro є незамінним супутником у кожній подорожі.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.