FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
22 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Автокамера TRACER MobiMirror FHD TRAKAM46150

1 406,66 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
999 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Останнє оновлення
9 місяців тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Відеореєстратор – це пристрій, який все частіше використовується водіями. Захищає від спроби шантажувати страховку несумлінним водієм у разі поломки автомобіля або ДТП. Tracer MobiMirror дозволяє відчувати себе ще безпечніше на дорозі, ніж раніше. Пристрій Tracer MobiMirror стане в нагоді не тільки для запису красивих маршрутів і краєвидів, але в першу чергу як доказ у разі ДТП чи іншої ДТП. Великий 4,3-дюймовий дисплей також полегшує роботу. Відеореєстратор, розумно вбудований у дзеркало заднього виду, не обмежує огляд через лобове скло та забезпечує легкість у використанні.

• Високоякісне зображення Full HD.
• Дві камери: передня та задня – подвійна зона запису та більше доказів у разі небезпечного інциденту під час водіння.
• Камера заднього ходу для паркування.
• Безперервний запис.
• Простота установки – камера у вигляді накладки на автомобільне дзеркало.

Високоякісні записи з роздільною здатністю Full HD
Камера Tracer фіксує будь-яку аварію або безвідповідальну поведінку іншого учасника дорожнього руху. І все це у форматі Full HD High Definition. Кожна деталь кадру добре видно незалежно від часу доби чи погодних умов.

Допомога зі складною парковкою
Пристрій Tracer MobiMirror дозволяє бачити задню частину автомобіля під час руху заднім ходом, що ідеально підходить для ризикованого паркування в тісному місці. Відеореєстратор Tracer MobiMirror записує 170-градусний широкоформатний екран, а ззаду - 120 градусів - все спереду і ззаду автомобіля чітко і добре видно. Пристрій має вбудований акумулятор, який зберігає налаштування в будь-якій незручній дорожній ситуації.

Функція циклічного запису
Незаперечною перевагою пристрою Tracer MobiMirror є також його великий і чіткий 4,3-дюймовий TFT LCD-дисплей. Крім того, функція циклічного запису гарантує, що у вас ніколи не закінчиться місце на карті пам’яті. Цикловий запис означає, що коли записаний матеріал заповнює всю карту пам’яті, інші файли зберігаються поверх існуючих, пристрій замінює нові записи замість найстаріших.

Швидка і проста збірка
Відеореєстратор Tracer MobiMirror призначений для швидкого та легкого встановлення. Пристрій являє собою накладку, яка кріпиться на стандартне автомобільне дзеркало. Ви можете швидко та легко встановити камеру у свій автомобіль. Відеореєстратор записує файли на карту пам’яті microSD і стискає відео в популярному кодеку H.264. Tracer MobiMirror FHD — ваш незамінний супутник у кожній подорожі.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.