MAY SALE
-30%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Ауна Бумтаун Тюнер Білий CD USB радіо

1 554,21 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
4260509685252
EAN:
4260509685252
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения


Звичайна ціна: 280 злотих Ціна: 180 злотих

Auna BoomtownAuna Boomtown USB - це комбінація CD-плеєра і радіо. Валізна магнітола відрізняється сучасно-функціональною обробкою, підійде і для мобільних додатків - буде працювати вдома, на роботі і в дорозі.

Післявиставковий товар - може мати мікроподряпини на поверхні корпусу. Він буде відправлений в картонній коробці на заміну. 

Незалежно від того, перебуваєте ви в дорозі, в офісі чи вдома: програвач USB компакт-дисків auna Boomtown дозволяє насолоджуватися улюбленими мелодіями в будь-який час і в будь-якому місці.

Вбудований пристрій читання компакт-дисків, CD-Rs та CD-RW дисків, при цьому файли MP3 та CD обробляються флеш-пам'яткою. і USB. За допомогою програвача USB компакт-дисків auna Boomtown ви можете слухати улюблені хіти в дорозі. Магнітола мобільна завдяки потужності акумулятора і практичній ручці, завдяки якій зробить наш час приємніше, коли ми в дорозі. Завдяки вбудованому FM-тюнеру ви завжди можете бути в курсі подій і стежити, наприклад, за іграми Бундесліги на радіо. Вихід навушників дозволяє слухати музику індивідуально і стати незалежним від навколишніх шумів.

Основна інформаціяМузика для дороги: Його зручна вага, невеликий розмір і ручка зверху роблять його ідеальним музичним супутником. Класичний програвач компакт-дисків: вертикально інтегрований CD-привід зчитує як звичайні аудіо компакт-диски, CD-R, CD-RW диски, так і MP3/CD диски.Слідкуйте за оновленнями: FM-радіо з ручним пошуком каналів має моно / стерео перемикач для FM і висувну телескопічну антену. Ностальгічний дизайн: Класична портативна магнітола з сучасним набором функційСумісні і практичні: відтворення MP3 з флешкою і виходом для навушників для індивідуального прослуховування музики

Властивості

Роз'єми: вихід для навушників 1 x 3.5 мм
USB-порт для відтворення MP3
Тюнер/передавач з ручним пошуком каналів
FM моно / стерео перемикач
Функція програмування
функція повторення
Висувна телескопічна антена
Відсік для заднього акумулятора
Формати дисководів відтворювалися: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Підтримуються формати USB-плеєрів: MP3
Живлення: 220-240В ~ | 50/60 Гц або 6 x 1.5 В С акумулятори (не входять у комплект)

Фізичні параметриРозміри: приблизно 30 х 17 х 9 см (ШхВхГ)Вага: приблизно 1,2 кг.Скоп доставки1 х Радіо1 х Силовий кабельКерівництво користувача не входить в комплект поставки.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.