FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Описание предложения

Якщо ви професіонал, маєте канал збуту, бізнес або магазин, ми можемо запропонувати вам спеціальні умови для покупки цієї та інших товарів з нашого каталогу в кількості або на регулярній основі. Зв'яжіться з нами, і ми надамо вам безкоштовну пропозицію відповідно до ваших потреб. AppWheel перетворює ваш смартфон на дивовижний досвід водіння з будь-яким додатком для водіння.



Просто прикріпивши смартфон до коліщатка додатків і заблокувавши його абсолютно безпечним способом, запустивши обрану гру, кермо максимізує ваші враження від водіння, забезпечуючи точний контроль у грі та більш реалістичну та веселу симуляцію водіння.



Його ергономічний дизайн дозволяє користувачеві використовувати ігрові кнопки на основі сенсорного управління, а також головну кнопку управління пристроєм.



Потужний appWheel працює з Apple і найпоширенішими телефонами Android (з екранами менше 4,8 дюйма).



Існує величезна різноманітність програм, доступних для завантаження, і appWheel сумісний з усіма ними. Особливо рекомендується для ігор, які використовують акселерометр або гіроскоп iPhone, iPod Touch або пристрою Android.



--- ПЕРЕГЛЯНУТИ ДЕМОНСТРАЦІЙНЕ ВІДЕО ---



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.