FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Кабель Amoner Lightning 1,8 метра

166,86 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Рекомендована роздрібна ціна: 333,72 ₴


Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
5 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Apple - iPad - iPhone
SKU:
holm8343
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Кабель Amoner Lightning 1,8 метра - сертифікований MFi, USB-кабель для зарядки та передачі даних у нейлоновому обплетенні

Опис продукту:
Відкрийте для себе зручність і надійність кабелю Amoner Lightning, спеціально розробленого для синхронізації та швидкого заряджання пристроїв Apple. Цей кабель із сертифікатом MFi довжиною 1,8 метра ідеально підходить для iPhone, iPad та iPod, забезпечуючи максимальну сумісність і продуктивність.

Ключові особливості:

Сертифікація MFi: кабель Amoner Lightning містить офіційний чіп, випущений Apple, який гарантує безпечну синхронізацію та заряджання пристроїв на максимальній швидкості.

Ідеальна сумісність: сертифікований кабель MFi сумісний з усіма пристроями Apple, які мають 8-контактний роз'єм Lightning: iPhone 12/12Pro/12ProMax/11/11 Pro Max/XS/XS Max/XR/X/8/8 Plus та iPad Mini/Air/Pro.

Якісні матеріали: високоякісний кабель з нейлоновим обплетенням витримує часте використання та згинання, зберігаючи свою цілісність навіть після згинання понад 5000 разів.

Швидка передача даних і заряджання: Посилені жили кабелю забезпечують надвисоку швидкість передачі даних до 30 МБ/с і зарядну ємність 5 В/1 А, 5 В/2,1 А, 5 В/2,4 А.

Колір і дизайн: Стильне поєднання чорного та синього кольорів, яке надає йому елегантного вигляду.

Розміри та вага продукту: Розміри упаковки становлять 14 x 10.2 x 2.6 см і важать 70 грамів, що полегшує перенесення та зберігання.

Ідеальний вибір: цей кабель ідеально підходить для тих, хто шукає надійний кабель Lightning для своїх пристроїв Apple, який забезпечує тривалу та високу швидкість передачі даних. Ідеально підходить для домашнього, офісного або туристичного використання.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.