FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Спортивний ремінець Alogy для Apple Watch 4/5/6/7/8/S

160,77 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Apple
SKU:
60687
EAN:
5907765693995
Останнє оновлення
3 дні тому

Другие предложения в этой категории Другие предложения оптовика
Описание предложения

Нейлоновий ремінець Alogy Опис продукту + основні моменти

Основні характеристики продукту: Бренд: Alogy Модель: нейлоновий ремінець Підходить для: Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE Підходить для випадків: 38/40/41 мм Матеріал: нейлон Довжина ремінця: 248 мм Ширина ремінця: 25 мм Регулюється відповідно до ваших індивідуальних потреб Легко збирається та розбирається Інноваційний та елегантний дизайн Легкий і приємний на дотик Адаптується до зап'ястя М'яка підкладка відводить вологу
Висока якість *УВАГА! Нейлоновий ремінець від Alogy був ідеально адаптований до Apple Watch 1/2/3/4/5/6/7/8/SE (38/40/41 мм). Нейлоновий ремінець Alogy - це продукт преміум-класу, виготовлений з високоякісного нейлону, який ідеально сидить на зап'ясті, забезпечуючи комфорт під час повсякденного використання пристрою.
Комфорт використання Ремінець м'яко прилягає до зап'ястя, перетворюючи повсякденне використання пристрою на суцільне задоволення. Ремінець регулюється відповідно до ваших потреб, завдяки спеціальним застібкам (тканинним вкладкам), розміщеним на ремінці.
Елегантний і практичний Завдяки елегантному оздобленню та увазі до деталей годинник стане не тільки доповненням до вашого спортивного способу життя, але й знайде своє місце під час елегантних зустрічей з друзями.
Еко малий пакет Ми розробили упаковку для нашої продукції таким чином, щоб вона економила місце! Дізнайтеся, що ви турбуєтеся про навколишнє середовище. Вибирайте невеликі пакети!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.