FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
25 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

АКСЕСУАРИ ДЛЯ ПАРОМИЙКИ 10в1

1 007,09 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Домовлятися
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
891 штуки
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
CR 7021
EAN:
5908256835153

Повідомлення Телефонний дзвінок

АКСЕСУАРИ ДЛЯ ПАРОМИЙКИ 10в1 - опис


ПАРООМИЙКА ПІД ТИСКОМ CAMRIC Пароочисник з набором функціональних насадок є ефективним рішенням проблем як щоденного, так і випадкового чищення. Пар, що виділяється під високим тиском, досягає важкодоступних місць.

ПЕРЕВАГИ ПРАЛЬНОЇ МАШИНИ:ТИСК ПАРИ 3,5 БАР ПОТУЖНІСТЬ 900-1050 ВТ ЄМНІСТЬ 350МЛ10 АКСЕСУАРИ В КОМПЛЕКТІЗРУЧНА РУЧКАЕФЕКТИВНО УСУВАЄ БАКТЕРІЇвикористовуючи включені накладки, можна використовувати силу пара для миття вікон, оббивки меблів або важкодоступних місць у ванній кімнаті.

~ ВСЕ НЕОБХІДНЕ!1 - КНОПКА PARY2 - UCHWYT3 - КАБЕЛЬ ZASILAJĄCY4 - РЕЗЕРВУАР ДЛЯ ВОДИ5 - KONTROLNA6 ЛАМПА - SZCZOTKA7 - ZAKRZYWIONA8 НАСАДКА - ВОДЯНИЙ СОВОК9 - LEJEK10 - КРИШКА ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ СКЛА11 - CZYSZCZENIA12 ПОРАДА - SZCZELIN13 ПОРАДА ДЛЯ ЧИЩЕННЯ - MIKROFIBRY14 КОВПАЧОК - КОРОТКА DYSZA15 - РЕЗЕРВУАР ДЛЯ ВОДИ COVER16 - DRUCIANA17 ЩІТКА - ПОДОВЖУВАЧ ШЛАНГ

~ АКСЕСУАРИ ДЛЯ ЛЕГКОГО ОЧИЩЕННЯ! Крім різного навісного обладнання, в комплект також входять корисні додаткові аксесуари: спеціальна тканина, насадка колонки, вимірювальна стрічка і воронка для наповнення ємності з водою. ОЧИЩЕННЯ ПЛОСКИХ І ВАЖКОДОСТУПНИХ ПОВЕРХОНЬ МОЖЛИВО ЗАВДЯКИ ЧИСЛЕННИМ ПОРАДАМ: ЩІТКА - використовується для очищення більшості поверхонь, таких як підлога, затірка, тераса або балкон. ДРОТЯНА ЩІТКА - буде боротися з найскладнішими, до того ж старими забрудненнями з стійких до подряпин поверхонь. Ви можете легко очистити металеві або бетонні поверхні, не руйнуючи їх. ОЧИСНИЙ TIP - подовжена форма цього наконечника дозволить комфортно і без зусиль маневрувати очищувачем. НАКОНЕЧНИК ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ ТРІЩИН - він дотягнеться до будь-яких забруднень навіть у важкодоступних місцях. Він буде добре працювати при чищенні меблів, автомобіля або гаража. НАКЛАДКА НА МИТТЯ ВІКОН - відмінно справляється з очищенням і видаленням води з будь-якої скляної поверхні. НАКЛАДКА МІКРОФІБРИ - призначена для чищення оббивки, килимів або штор. Гаряча пара ефективна проти важко видаляються бруду з жиру і їжі.

НАЙВАЖЛИВІШІ ПАРАМЕТРИ:ВИРОБНИК - CAMRYНАПРУГА - 220-240В ~ 50 ГЦПОТУЖНІСТЬ - 900WMOC MAX - 1500 ВТ ЄМНІСТЬ РЕЗЕРВУАР - 350МЛПАКЕТ РОЗМІРИ - 18 х 26 х 25СМВпристрій виконано в першому класі ізоляції і не вимагає заземлення. ПРОДУКТ, УПАКОВАНИЙ В ОРИГІНАЛЬНУ УПАКОВКУ, МАЄ ІНСТРУКЦІЮ ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ І БАГАТО ІНШИХ.


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard
  • Maestro

Способы доставки

  • Самовивіз
  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.