FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

500 наклейок NFC розміром 25 мм з чіпом NTAG213 і міцним клеєм 3M

6 160,33 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словения
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
iPhone - Google - Amazon - 3M
SKU:
1606
TARIC:
8523520000
EAN:
1606
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Ви шукаєте наклейку NFC, яка може відкривати URL- та відеопосилання, запускати навігацію до вашої цільової адреси, зберігати деякі дані або навіть ініціювати іншу активність NFC?

Тонкі, прозорі наклейки NFC з чіпом NTAG213 є одним з найпопулярніших видів наклейок NFC, і можуть використовуватися на папері, пластику, склі, дереві або інших неметалевих основах.

Їх можна використовувати в маркетингових цілях, ідентифікації продукту або особистого використання з різними безкоштовними додатками NFC для мобільних телефонів.

Ці наклейки NFC дуже тонкі і мають діаметр 25 мм, що забезпечує швидку і надійну роботу.

Вбудованим чіпом NFC є всім відомий NXP-чіп NTAG213, який працює на частоті 13, 56 МГц і працює за протоколом ISO 14443. Він містить 7-байтовий унікальний ідентифікаційний номер (UID) і пам'ять 144 байти.

Кодування чіпа NFC досить просте, і це можна зробити за допомогою безкоштовних програм NFC для телефонів NFC або за допомогою кодера ACR1252U та настільного програмного забезпечення.

Ви можете придбати білі, незапрограмовані наклейки NFC зі складу або надіслати нам запит на друковані наклейки NFC з логотипом вашої компанії, рекламним вмістом, ідентифікаційними номерами тощо.

Якщо вам потрібна велика кількість закодованих NFC-чіпів, простіше зробити кодування чіпа в процесі виготовлення.

Наклейки NFC стають широко використовуватися в рекламних цілях, ідентифікації товару, а також для особистого користування.

Наклейки NFC в рекламних цілях

Якщо ви вставляєте наклейки NFC за плакат, вони роблять його інтерактивним. Коли користувач сканує певну частину плаката, наклейка відкриє запрограмовану URL-адресу на телефоні користувача, і користувач отримає доступ до додаткового презентаційного контенту на своєму телефоні.

Ви можете розмістити кілька наклейок NFC на одному плакаті, і різні частини плаката будуть викликати різні дії. Ці області можна пояснити та позначити на друкованій стороні плаката текстом із закликом до дії, таким як "Натисніть тут, щоб отримати відеопрезентацію", "Скануйте тут для замовлення товару", "Скануйте тег для технічних деталей" тощо.

За допомогою такого інтерактивного плаката можна:

- направляти клієнта на ваш YouTube або інші відеопрезентації,
- ініціювати навігацію на свою адресу,
- відкрити URL-посилання з додатковим рекламним контентом
- відображати дані про товар у вигляді тексту на мобільному телефоні клієнта (ID товару, дата покупки, гарантія і т.д.)
- відкрити мобільний додаток або посилання для завантаження в Google Play або інший App Store
- автоматично набрати номер телефону або відкрити заздалегідь написане СМС
- повідомити про місцезнаходження (широта і довгота)
- відкрити перегляд вулиць за певними координатами
- додайте свої контактні дані на телефон клієнта
- налаштувати Wi-Fi мережу або Bluetooth-з'єднання
- додати посилання на соціальну мережу
- пошук товару за допомогою певної платформи (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Вікіпедія, YouTube і т.д.)
- додати біткойн-адресу для пожертвувань або інших платежів
- або просто використовуйте ідентифікатор чіпа, щоб ініціювати деякі налаштовані дії.

Це стандартні функції NFC, і запустити їх досить просте сканування. Спеціальне програмне забезпечення NFC на телефонах користувачів не потрібно.

Найпоширеніші функції, такі як відкриття URL-адреси, набір номера тощо, добре працюють навіть на різних платформах, таких як Android та iPhone. Деякі функції, такі як навігація, можуть бути пов'язані з певним додатком Android і не працюють так само на iPhone. Уніфікація команд між виробниками все ще триває і розвивається.

Запрограмований чіп може бути заблокований паролем, а чіп не може бути попередньо запрограмований іншими неавторизованими користувачами. Термін зберігання даних для цих чіпів становить 10 років.

Наклейки NFC для ідентифікації товару

Наклейки NFC часто використовуються для ідентифікації товару. Вони підходять для використання на виробах, які виготовлені з неметалевих матеріалів, вони досить великі, щоб носити наклейки NFC, і коштують вони набагато дорожче, ніж наклейка.

Оскільки NFC-чіпи працюють в діапазоні близькості до 5 см, наклейку доводиться правильно вбудовувати в виріб.

Чіп NTAG213 містить 7-байтовий унікальний ідентифікаційний номер, який можна використовувати як ідентифікаційний номер продукту, і має пам'ять 144 байти, що дозволяє нам зберігати 136 символів даних, таких як:

"ID: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-А3-45-23-ФЕ-67-54; Service_Date:12.9.2021; Статус: ОК"

Під час запису власних даних на NFC-чіп ви можете використовувати власний ключ, і вміст буде приховано від неавторизованих користувачів.

NFC-чіпи можуть використовуватися також для підтвердження права власності на спортивне спорядження. Виробник може використовувати ідентифікаційний чіп для виробничих цілей та відстеження продукту, користувач може зберігати та блокувати дані про власність, такі як:

«Цей віндсерфінг належить Джону Діпу, 2803 Pike Street, Сан-Дієго, Каліфорнія, 92123, США. Якщо знайдете, зателефонуйте за номером +1 858-597-5073"

Ідентифікатор чіпа завжди легко читається з багатьма програмами NFC і видимий для громадськості. Ідентифікатор зазвичай використовується як ідентифікатор, який з'єднує продакшн


Додані файли
Скачать файл technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.