FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
24 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

4x110 світлодіодний датчик руху на сонячних батареях

461,60 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
10 штуки
Наявна кількість
15 штуки
Страна
Венгрия
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Останнє оновлення
4 дні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Це світло датчика руху на сонячних батареях може стати чудовим доповненням до вашого саду або внутрішнього дворика. Лампа, виготовлена з чорного пластику, має вбудований світлодіод потужністю 6 Вт, що випромінює 60 Лм світла. Світильник має кут променя 120°, що дозволяє висвітлювати більші площі. Індекс передачі кольору Ra>70 покращує видимість і відчуття справжніх кольорів.
Світильник має вбудовану літієву батарею ємністю 1200 мАг, зарядка якої в сонячній панелі займає 4-6 годин. Тип датчика лампи - PIR (пасивне інфрачервоне), яке виявляє рух на відстані 8 метрів і автоматично включає лампу. Рівень водонепроникності IP65 дозволяє використовувати лампу в будь-яких погодних умовах, а настінна конструкція дозволяє легко встановлювати. Лампа загоряється протягом 8-10 годин після зарядки, забезпечуючи таким чином нічне освітленняДальність її виявлення становить приблизно.8m а кут виявлення 120°, тому вона охоплює більшу площу.

Монтаж світильника простий, адже він може бути настінним. Лампа має PIR-датчик, який визначає рух, а також нічний датчик CDS, який визначає інтенсивність світла, тому він автоматично включається і вимикається і допомагає лампі прослужити довше. Лампу можна переключити на 3 різних режими освітлення, завдяки чому ви зможете підібрати відповідний режим відповідно до ваших потреб.
В цілому, лампа з датчиком руху на сонячних батареях, що живиться від сонячного джерела живлення, є ідеальним вибором для енергозберігаючого та безпечного освітлення саду чи двору. Простий монтаж та високоякісні компоненти гарантують, що ви отримаєте довговічний та надійний продукт, який відповідає вашим потребам та очікуванням.

Властивості:
Довжина (мм) 150 ммШирина (мм) 100 ммВисота (мм) 55 ммМатеріал пластикВбудований світлодіодний викид (Вт) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmІндекс передачі кольору (CRI) Ra >70Кут нахилу променя 120°Ємність 1200 мАгАкумуляторна база Код YesIP IP65Інформація про сонячну панель 5,5 В, 0,55 Вт, 45 x 80 ммЧас зарядки сонячними батареями (годин) 4-6 годинЧас освітлення після зарядки (годин) 8-10 годинТип датчика PIR



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.