FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
16 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Магнітний індукційний зарядний пристрій MagSafe 2 в 1 QI 15 Вт для Appl

732,57 ₴ /штука ціна Еккн. Чан
Я замовляю

Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Польша
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
airpods - Apple
SKU:
67549
EAN:
5905601804741

Повідомлення Телефонний дзвінок

Магнітний індукційний зарядний пристрій MagSafe 2 в 1 QI 15 Вт для Appl - опис

Бездротовий зарядний пристрій 2-в-1 QI 15 Вт Опис продукту + основні характеристики

Основні характеристики продукту: Тип продукту: QI Зарядна станція Вхідний струм: 5 В/3 А, 9 В/2 А Вихідна потужність смартфона: 15 Вт Вихідна потужність навушників: 3 Вт Сумісність із MagSafe: Так Інтерфейс: USB-C Сертифікати: CE, RoHS Розмір: Діаметр: 100 мм, Висота: 141 мм Частота: 110-205 кГц Максимальна відстань заряджання: до 8 мм Сумісність: усі пристрої, які підтримують заряджання QI та MagSafe Розміщення телефону: Магнітний У комплекті: 1x док-станція, 1x кабель USB-USB-USB-C (100 см) Зручно заряджайте свої пристрої за допомогою бездротової технології. Сумісний із системою MagSafe. Він захищає підключені пристрої від перегріву та перенапруги.
Мінімізуйте кількість необхідних зарядних аксесуарів до мінімуму за допомогою функціональної зарядної станції. Цей чудовий гаджет дозволяє заряджати всі ваші смартфони MagSafe і бездротові навушники Apple Airpods. Виріб дозволяє заряджати пристрої в будь-якій конфігурації - одночасно або повністю окремо.
Мінімалістичний дизайн Простий, естетичний дизайн з нековзним покриттям на нижній стороні ідеально підходить як для роботи, так і для дому, а завдяки невеликим розмірам він миттєво займе своє особливе місце. Зарядна станція не займає багато місця на вашому столі, тому ви можете розмістити її та використовувати на свій розсуд.
Одночасне заряджання двох пристроїв Зарядна станція забезпечить миттєве оновлення заряду батареї у ваших мобільних пристроях. За допомогою індуктивного заряджання QI ви можете заряджати телефон з максимальною потужністю 15 Вт або бездротові навушники Apple Airpods 3 Вт. Магнітна функція MagSafe працює лише безпосередньо на телефоні або в чохлі з вбудованим магнітним вушком MagSafe. * Щоб використовувати індуктивний зарядний пристрій на повну потужність, ми рекомендуємо підключити його до настінного зарядного пристрою з вихідною потужністю 30 Вт (В*А) і більше.
Безпека: Система захисту захищає підключені пристрої від перегріву та перенапруги, підтримуючи постійно низьку температуру під час заряджання. Тому залишати пристрої на зарядному пристрої навіть на кілька годин абсолютно безпечно.


Способ оплаты

  • Банківський переказ
  • Готівка
  • Онлайн платежі
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Способы доставки

  • Доставка в країни
  • Доставка за кордон

Інші пропозиції цього оптового продавця

Другие предложения в этой категории

Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.