FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
17 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Трубчасті лампи Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 - повний піддон 1250 одиниць

25,08 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1250 штуки
Наявна кількість
32000 штуки
Страна
Латвия
Сорт
НОВИЙ  
Бренди
Osram
Час доставки
14 дні
Останнє оновлення
4 тижні тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Відкрийте для себе ефективність і якість ламп Osram T8 36 Вт / 640 LUMILUX Cool White, які тепер доступні в повній кількості 1250 одиниць. Розроблені для комерційного та промислового використання, ці трубчасті лампи забезпечують чітке, холодне біле світло при колірній температурі 4000 К.

Кожна лампочка має стандартний цоколь G13 і має довжину 590 мм, що робить їх придатними для цілого ряду освітлювальних приладів. Як продукт Osram, авторитетного виробника в галузі освітлення, ви можете очікувати стабільної продуктивності та довговічності від сімейства LUMILUX.

Завдяки загальній доступній кількості 32 000 одиниць ми готові ефективно обробляти оптові замовлення. Незалежно від того, чи запасаєтеся ви для великомасштабних установок або поточних потреб в технічному обслуговуванні, наш інвентар готовий задовольнити ваші вимоги.

Орієнтовний час доставки зазвичай становить 1 тиждень для більшості європейських країн, хоча він може відрізнятися. Ми прагнемо забезпечити плавний і зручний процес доставки, адаптований до конкретних потреб вашого місцезнаходження.

Для будь-яких запитів щодо варіантів оплати наша команда готова допомогти вам. Ми прагнемо зробити процес транзакції максимально безпроблемним, гарантуючи, що ви зможете зосередитися на якісних світлових рішеннях, які ви шукаєте.



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.