FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
10 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

100 Захист від блокування RFID карток для ваших кредитних карток

3 781,17 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
без обмежень
Страна
Словения
Сорт
НОВИЙ  
Час доставки
5 дні
SKU:
1803
TARIC:
8523520000
EAN:
1803
Останнє оновлення
1 місяць тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

Сучасні платіжні картки мають вбудований мікрочіп, який передає інформацію картки бездротовим способом. Злочинці можуть скористатися цією технологією, скориставшись сканером, який бездротовим способом сканує платіжну картку жертви так само, як її сканує касовий апарат, при здійсненні безконтактного платежу.

Є кілька продуктів, які ви можете придбати, які допомагають запобігти знежиренню ваших карток, а використання анти-скімінгових карток RFID Blockers є одним із найпростіших.

Блокувальники RFID антискімінгових карток мають ту ж форму і розмір, що і звичайна кредитна картка, і містять спеціальний безконтактний чіп, що глушить сигнал і перешкоджає несанкціонованому доступу до інформації найближчих кредитних карток та інших карток з безконтактним чіпом.

Як вони працюють?

Чіп анти-скімінг працює з тими ж принципами, що і інші пасивні RFID-карти. Коли карта не знаходиться в зоні досяжності зчитувача, вона не видає жодних сигналів. Однак, коли він знаходиться в межах досяжності зчитувача або кримінального сканера, він випромінює сигнал глушіння. Блокувальники RFID антискімінгових карт глушать сигнали в діапазоні частот від 10 МГц до 20 МГц і підходять для захисту різного роду RFID і NFC-карт, що працюють на частоті 13,56 МГц. Антискімінгова карта поруч з блокуючим чіпом і антеною не містить батарей або іншої електроніки.

Інструкція по застосуванню

Щоб захистити свої кредитні картки, ви повинні розмістити їх поблизу анти-скімінгової картки.
Одна анти-скімінгова картка може захистити кілька кредитних карток і працює в діапазоні 1 см.
Для захисту декількох ми рекомендуємо використовувати дві захисні карти, по одній з кожного боку карт, які ви любите захищати.

Хто купує антискімінгові карти?

Покупцями блокувальників RFID карток проти скімінгу є відомі особи, які хочуть захистити себе від крадіжки даних, а також багато компаній. Анти-скімінгові картки RFID-блокувальники дуже популярні для використання в якості ділових і акційних подарунків, а одержувачі дуже раді отримувати такі корисні подарунки.

Технічні характеристики на блокувальники RFID карт Anti-skimming:

Розміри: 86 x 54 мм, товщина 0.9 мм
Колір: Білий, з покриттям, щоб ви могли друкувати на них за допомогою термопринтерів
Діапазон частот блокування: від 10 МГц до 20 МГц
Захищає мікросхеми: всілякі RFID-чіпи 13,56 МГц (NTAG®, Mifare, ICODE®® . . .)

Варіанти брендування

Ми надаємо послуги друку карток, а також можемо друкувати ваші ілюстрації та логотипи на антискімінгових картках. Для кількостей, близько 1-500 ми використовуємо високоякісні терморетрансляційні принтери, а для кількості, що перевищує 500, друкуємо з технологією офсетного друку в процесі виготовлення карток.

Для отримання пропозиції, будь ласка, надішліть нам необхідну кількість та інші характеристики, і ми надішлемо вам пропозицію



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.