Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

100% органічний кава Арабіка скраб 12 унцій. з натуральною кавою

196,34 ₴ /штука ціна Еккн. Чан

Статус
Пропозиція більше не доступна
Минимальный заказ
1 штуки
Наявна кількість
300 штуки
Страна
США
Сорт
НОВИЙ  
SKU:
PRP-US-256
Останнє оновлення
8 місяців тому

Другие предложения в этой категории
Описание предложения

100% органічний кава Арабіка в зернах - 100% чистий і натуральний скраб для тіла з вишуканою підстав Арабіка кави в зернах, пілінг з сіллю Мертвого моря і зволожуючий кокос і мигдальну олії. Це високоякісна суміш мінералів допомагає зменшити появу целюліту, павук і варикозне розширення вен, екзема, акне та інші шкірні захворювання.
Фірма & рівний – чистий органічний кава Арабіка в зернах скраб дозволить знизити непривабливі прояви целюліту і допомогти вашій шкірі відчувати себе гладкою і пружною. Акуратно втираючи в шкіру скраб, стимулює приплив крові, покращуючи кровообіг і залишаючи вашу шкіру гладенькою, м'якою та еластичною.
Ремонт і захист – антиоксидантів чиста органічна кава Арабіка в зернах скраб збагатить вашу шкіру і допомагають запобігти старінню шкіри, такі як зморшки і сонячні плями. Діючи як обмежувач судин, кофеїн у складі скрабу буде скорочуватися кровоносні судини, зменшити прояви варикозу і навіть може освітлити темні кола під очима, ввечері з вашої шкіри.
Відлущує і очищає – з органічними підставами кава Арабіка в поєднанні з натуральною сіллю Мертвого моря для видалення відмерлих клітин і видалити лупиться, суху шкіру і розкрити свій здоровий, молодий шкіри. Абразивна дія солі виводить токсини і глибоко очищає шкіру, а шкіру чисті масла, Масла для зволоження. Домогтися більш м'якою текстурою і гладкою, почуваючи себе свіжим і молодим.
Задоволення гарантоване - купити з абсолютного спокою, ми впевнені, що наші чисті продукти найвищої якості і найбільш ефективних на ринку!



Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.