FLASH SALEFLASH SALE
-20%
На 1 рік РЕЄСТРАЦІЯ та ПОДОВЖЕННЯ
акції не можна поєднувати
23 Кількість решти пакетів

Кращі пропозиції оптові з 150 країн

Понад 100 000 задоволених користувачів

Пропонує дешевше до 90% від стартової ціни

Прямий контакт з торговими посередниками та оптовими торговцями

Як рекламувати міжнародні товари?

Як рекламувати міжнародні товари?

Ведення власного бізнесу часто спричиняє ускладнення, які є набагато складнішими, якщо бізнес базується на зовнішній торгівлі, а наші знання законодавства погані. Подання скарги на якість товарів, що поставляються в рамках міжнародної торгівлі, є однією з частих дій; це передбачає деякі важливі кроки, які необхідно зробити, щоб скарга існувала.

Конвенція ООН

Найважливішим і основним джерелом скарг є права, що регулюють відносини сторін у міжнародному договорі купівлі-продажу, яким є Конвенція ООН про договори міжнародної купівлі-продажу товарів з Відня 11 квітня 1980 р. Бажання застосовувати правила вищезазначеної Конвенції, ми повинні бути впевнені, що сторони, які підписали угоду, базуються в країнах, які прийняли Конвенцію. Як і у споживчому законодавстві, покупець має право подати скаргу у випадку, якщо товар не відповідає договору. Ці правила охоплюють як випадок, коли продавець не доставив товар покупцеві, як рекламується, з точки зору якості та кількості, а також випадок, коли товари були неналежним чином захищені або доставлені в упаковці, відмінній від зазначеної в контракті.

Невідповідність товару укладеному договору

У випадку, якщо товар не відповідає договору, підписаному сторонами, покупець зобов'язаний негайно повідомити про це продавця і повинен зробити вибір щодо засобів правового захисту, на які він має право (положення встановлені Статті 46-52 згаданої Конвенції).

Надання товарів, що замінюють - oдним із прав покупця є можливість вимагати доставки товарів, що замінюють. Ця дія може бути здійснена лише у тому випадку, якщо невідповідність товару контракту впливає на його порушення.

Зменшення суми - Іншим правом є можливість вимагати зменшення суми за придбану продукцію, яка не відповідала договору, пропорційно вартості поставлених товарів.

Запит на ремонт - варто також зазначити, що право покупця - це також запит на ремонт, тобто усунення дефектів якості придбаного товару.

Відмова від договору - oчевидним і найбільш відомим законом є можливість відмови від договору у разі невідповідності якості товару контракту, укладеному між сторонами. Важливо підкреслити, що відмова відноситься до тієї частини контракту, яка є несумісною; повний вихід з договору має право на існування, якщо його недотримання є серйозним порушенням договору.

Автор:
Оптова платформа Merkandi

Оптова платформа Merkandi

Merkandi является международной торговой платформой для оптовых товаров, предлагаемых как в регулярном оптом, как и из судейского, избыточного производства и хранения, ликвидации компаний, потребительских деклараций и т.д.

Попередній запис Наступний запис
Бесплатный NEWSLETTER Merkandi

Ежедневные уведомления о новых продуктах и новостях на сайте Merkandi.